Godine razlike ?

Najveca razlika bila je 14 god, ja 19,on 33.
Jedan je bio mladji od mene 1,5 god.
Dok sam bila mladja, bolje sam se razumela sa starijim tipovima. Sad mi najvishe odgovaraju oni 3-4 god stariji.

Sad sam se setio kako mi je nekako tuzno zvucalo kada mi je jedna bivsa devojka rekla da je bila sa tipom koji je imao 27 godina, a ona 15... :neutral:
Decaci tesko mogu da razumeju njihove vrsnjakinje kada saznaju da su bile sa mnogo starijim muskarcima. To im bas tesko pada.

Pa i curicama od 16 tesko pada kada im pichic jauce za dobrim odiranjem od kite a vrsnjak proprcuka malo i one odu kuci suva pichica mokrih opanchica...
Ako zenama ikada treba dobar tuki to je od 16 do 20 te godine.

nisam ubedjena...muskarac kad predje 45, tako bar pricaju u mom okruzenju (cast izuzetcima, naravno) i nema velike potrebe za sexom...mislim, meni se nekad sexa i 3 puta dnevno...chika u godinama bi me oterao u pm :hahaha:.....

:D:D:D E bas si me nasmijala ali bar priznaješ da ne znaš *tako bar pričaju*
Čika sam u godinama (54) i vjeruj mi da bih te otjerao u krevet. Pod uslovom da izgledaš, znaš?
Ako ne izgedaš, e onda bih te otjerao u pm.

Danas sam čuo na radiju da je mislim u Australiji prodata jedna Pikasoova slika za oko 7 milion usd. Na slici je djevojka koja je bila u ljubavnoj vezi sa Pikasom kad je on imao 72-3 a ona 17.
Koliko je pjevačica ceca imala kad se udala ???
Koliko bi vas od 22-28 poveo neki lijep glumac. Sjeti se koliko ima De Niro.
Koliko bi muških od 20-28 *pošlo* Tinom Tarner, Robertsovom.....
Nije stvar u godinama đevojko.
Stvar je u stvari u drugoj stvari;)

Back