Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
razlika tri godine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se sećate kolika je bila najveća rarzlika u godinam, kada ste "spavali" sa njim ili sa njom ? I koliko ste tada imali godina on ili ona ?

stariji je bio od mene 12 god i nisam bila impresionirana a bila sam i sa 9 godina mladjim.....bolje je mladje ili tu negde....ne odgovara mi kad je muskarac mnogo stariji od mene...gde bi tu sexa bilo????
Individualno,veoma individualno !
.....Da li se sećate kolika je bila najveća rarzlika u godinam, kada ste "spavali" sa njim ili sa njom ? I koliko ste tada imali godina on ili ona ?

Sad sam se setio kako mi je nekako tuzno zvucalo kada mi je jedna bivsa devojka rekla da je bila sa tipom koji je imao 27 godina, a ona 15...
Decaci tesko mogu da razumeju njihove vrsnjakinje kada saznaju da su bile sa mnogo starijim muskarcima. To im bas tesko pada.
Pa i curicama od 16 tesko pada kada im pichic jauce za dobrim odiranjem od kite a vrsnjak proprcuka malo i one odu kuci suva pichica mokrih opanchica...
Ako zenama ikada treba dobar tuki to je od 16 do 20 te godine.

Djaaa, ja nikad nisam spavala sa tipom starijim od sebe.![]()

nisam ubedjena...muskarac kad predje 45, tako bar pricaju u mom okruzenju (cast izuzetcima, naravno) i nema velike potrebe za sexom...mislim, meni se nekad sexa i 3 puta dnevno...chika u godinama bi me oterao u pm.....
Da li se sećate kolika je bila najveća rarzlika u godinam, kada ste "spavali" sa njim ili sa njom ? I koliko ste tada imali godina on ili ona ?

milena ili dragan?![]()