- Poruka
- 7.335
Pa sta ja znam, ni ona nije verovala da ce joj platiti toliko, pa ga je obila

A, da je verovala da će joj platiti, naravno da bi pristala?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa čekaj gledam na gugletu pa to su neke moderne striptizete![]()
Ja sam igrala go-go ples. Nisam bila striptizeta. Kada sam radila kao striptizeta, tada sam bila striptizeta, sada sam samo igracica.![]()
Kakvo imate mišljenje o igračicama, i kako bi ste reagovali da vam se devojka bavila sa tim ?
Pa ne skidaju se skroz, samo igraju, ova sadasnja devojka mi se bavila sa tim, jer kako kaze obozava da igra, i kaze da je odbila mnogo nepristojne ponude, cak su joj nudili 20 000 evra za noc
Cicika a u čemu je razlika?
Go-go je vrsta plesa, koji se igra u klubu. Na primer, igra se u kavezu. Za go-go ples moras da imas malo ostrije pokrete kukovima, ali to nije pravilo, zavisi od muzike. Nemas direktan kontakt sa klijentom. Ovde se sve brka, pa i to. Striptiz je ples uz skidanje odece i imas kontakt sa klijentima. Na primer, ja sam bila striptizeta, ali nisam se skidala. Ostajala sam u bikiniju, odn. ostajao mi je brus i gacice i to je bila moja specijalnost. Moje koleginice su se skidale potpuno, a neke su ostajale u gacicama. Ja sam tada imala problema, jer sam bila maloletna, ali to je bez veze. Ples je ples. To je umetnost. Sada, moj nastup ima nekoliko delova i imamo i striptiz. Tea se skida potpuno uvek, Beba ostaje u gacicama, ja ostajem u brusu, gacicama i halterima. Malo sam konzervativna, ali takva sam ja.![]()
I ti joj verujes da joj je neko nudio 20.000 eura za sex???
I cak i da je to istina,verujes joj da je odbila???
To je obicna laz. Jedino, ako je negde bila u inostranstvu, ali kakvog je kalibra ona igracica, ako je (izvinjavam se onom ko je to postavio) zavrsila sa njim.![]()
To te ona lozi. Meni je jedan tip nudio 6 hiljada eura na Ibici da provedem noc sa njim, jer sam nevina, da se uveri. Odbila sam, jer sam to radila iz hobija i pare mi nisu tada nesto bile potrebne.![]()
kad bi im posao bila samo igra, to bi bilo ok...Kakvo imate mišljenje o igračicama, i kako bi ste reagovali da vam se devojka bavila sa tim ?
Kakvo imate mišljenje o igračicama, i kako bi ste reagovali da vam se devojka bavila sa tim ?
Odbila si lovu ali si zato tuki primila.![]()
Prsten, crkva, pa tek onda prva bracna noc.![]()