Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Ja da imam prozor u kupatilu i veliku lezecu kadu, ja bih sigurno i tamo stavila biljke...
Nekako mi oplemenjuju prostor...
Nekako mi oplemenjuju prostor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da skontam kako se postavlja...
samo što je moja boje drveta, nismo je farbali..sedeo ja tako, u nedostatku prigodnije, jedno nedelju dana....ma šta da staviš na doopetosedalo ne postoji ništa tvrđe..odvalio sam se, plus što su mi se kolena skvrčila i mogao sam i u tooljka das pretvorim....i vratio sam joj svoju prvobitnu namenu - mesto za stvaranje brdašceta od garderobe... ( :.i vratio sam joj svoju prvobitnu namenu - mesto za stvaranje brdašceta od garderobe... ( :
eo, danas ću da sredim..kad se probudi začarata ljepotica i izađe iz sobe...saću budim skota..neće meni stolica da bude zbog nje brdašce...Vas zivotni prostor...
Kako ga opremate, kako ste ga opremile...? Kakav namestaj preferirate, stilove, boje...?
Drvo ili metal? Minimalizam ili ne ?
Da li patite od sitnih drangulijica iz indijskih sopova ili porcelanskih tanjirica i miljea?
Kako ste uskladili vas ukus sa ukusom vaseg partnera...?
Ideje za uredjenje...
u femg šui nešto nemam naročito potrebu da verujem tj da tako sređujem stan
ne znam odakle taj paničan strah od biljaka u sobi

+...a bio sam ubeđen da niko osim mene nije koristio drvenu stolicu za ljuljanje kao stolicu za komp..samo što je moja boje drveta, nismo je farbali..sedeo ja tako, u nedostatku prigodnije, jedno nedelju dana....ma šta da staviš na doopetosedalo ne postoji ništa tvrđe..odvalio sam se, plus što su mi se kolena skvrčila i mogao sam i u tooljka das pretvorim....i vratio sam joj svoju prvobitnu namenu - mesto za stvaranje brdašceta od garderobe... ( :

imam extra veliko jastuce, cebence i bade mantil, ledja bole posle 15 min ... ipak je ona za citanje knjige uz prozor ... Jedva cekam

i kako je napraviti
sto sam s ja zaljubila u lime zelenu i njene varijacije
![]()

.............................................
By http://profile.imageshack.us/user/tashenka11 at 2009-05-15![]()
![]()
By http://profile.imageshack.us/user/tashenka11 at 2009-05-15

a umirem na velike prozorske povrsine...
e vidiš ovaj kotur gore što stoje šerpe obešene o njega
videla sam negde to napravljeno od starog točka od bicikle i načisto sam se
e sad, to bi ja sebi napravila, ali sam brljava, i mnogo me je strah da kačim teške stvari o plafon, šta ako se otkači pa padne i napravi buku. ili još gore, šta ako ne napravi buku jer je palo na mene =I
) sipku sa kukama sa koje mi sve visi, od tiganja i kutlaca do solja za kafu. To je najprakticnije, uvek vidis gde ti je sta i u naletu kulinarskog ludila mozes da zgrabis sta ti treba u momentu.Meni je ovo ko neka dzinovska lezaljka za plazu...![]()
Au odlepih kakav krevet
![]()
Au odlepih kakav krevet

Ja imam Ikeinu (naravno) sipku sa kukama sa koje mi sve visi, od tiganja i kutlaca do solja za kafu. To je najprakticnije, uvek vidis gde ti je sta i u naletu kulinarskog ludila mozes da zgrabis sta ti treba u momentu.
Nisam je okacila nad glavom, previsoki su mi plafoni i velika akcija da to uradim, Visi mi sa zida, ispod police na kojoj su mi svi zacini i tegle.
mene ubedili a olje sve u fioku iz tih razloga...Ne znam..meni masa stvarcica visi bas na sipkama kojih ima iznad citave duzine radne ploce..to su sve stvarcice koje se koriste pa samim tim i cesto peru.Postoji i aspirator pa nema isparenja...a jel ne napada prasina i ulepi se od masnih kuhinjskih isparenjamene ubedili a olje sve u fioku iz tih razloga...

+...a bio sam ubeđen da niko osim mene nije koristio drvenu stolicu za ljuljanje kao stolicu za komp..samo što je moja boje drveta, nismo je farbali..sedeo ja tako, u nedostatku prigodnije, jedno nedelju dana....ma šta da staviš na doopetosedalo ne postoji ništa tvrđe..odvalio sam se, plus što su mi se kolena skvrčila i mogao sam i u tooljka das pretvorim....i vratio sam joj svoju prvobitnu namenu - mesto za stvaranje brdašceta od garderobe... ( :

A ovo kacenje slika iz novina...aj kao sta se nama konkretno svidja, ali tih slika mozes naci u gomili magazina danas, sta ce i na forumu 

Zato sto to nije bila prvobitna ideja teme, jel...?
Mislim, ovde ne moraju ljudi da se dokazuju sa tim sta imaju ili nemaju...ali niko me nije zabranjeno i treba to da radi svako po svom nahodjenju ...Ne zelim da to bude imperativ na ovoj temi...
Tema je sta ko voli i na koji nacin uredjuje...Slike koje drugi kace iz novina i sl. treba da daju ideju , mastu, ukus...neukus
Ima ovde i ljudi koji ne pate od toga da kace sebe i svoje i ja to postujem...Sa druge strane, ne moram da zavirujem po tudjim kucama i stanovima da bih mogla da steknem neku sliku o necemu...ili nekome...
Generalno, ovo nije " pozerska " tema....![]()
Kakav sam pozer jeeee...