...Volim poigravanje razlicitim stilovima, tkzv. cross currents ili eklekticki pristup uredjenju prostora - u sustini jednostavne, kontemporarne, udobne i funkcionalne enterijere, sa uplivima etno stila razlicitih podneblja, pre svega u akcentima ili materijalima (tepisi, jastuci, svecnjaci, biljke, lampe...)...Dopada mi se spoj starog i novog, etno detalja i antikviteta ...Vazna mi je atmosfera kojom dom odise, a pre svega osvetljenje, mirisi, kolorit i detalji koji mu daju licni pecat i toplinu, cineci da se u njemu osecam dobro...Volim prirodne materijale (drvo, pamuk, vunu, lan, svilu, jutu, bambus, trsku, kamen...) i nijanse, kao i dodir prirode u urbanom okruzenju, pre svega zelenilo, krovne terase i baste, velike prozore, pogled, visinu, otvoren prostor uz zanimljiva arhitektonska resenja koja ukljucuju galerije i iskoriscenost potkrovlja, osecaj privatnosti i ususkanosti...Takodje, knjizevnost, arhitekturu i umetnost, posebno slikarstvo, vajarstvo, fotografiju i muziku, koje cine bitnu komponentu mog doma...Ne dopadaju mi se impersonalni, kataloski ambijenti, kao ni pretrpani, zagusljivi, mracni, zapusteni u svakom smislu...Nisam pristlica ekstremne, sterilne stilske doslednosti, bez obzira o kojem je pravcu rec...Ne volim kitnjaste stilove XVII-XVIII veka, kao ni industrijski dizajn sa pocetka XX veka, poput Art Deco-a i Modernizma koji podrazumevaju dominaciju geometrijskih formi i kombinaciju metal-staklo...Volim indirektnu, diskretnu rasvetu, pre svega lampe, tradicionalne ovdasnje kamine, aromaticne svece i podne svetlarnike - nisam ljubitelj lustera i klasicnih zavesa/draperija, ili visokog sjaja...Volim drvene podove i prozore, kao i prirodni kamen i patiniranu ciglu...Moderne, funkcionalne, prakticne kuhinje i kupatila...