Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mnogo detalja slika i knjiga.....zanimljiv je sam po sebi ima neke cudne nosece zidove i udubljenja u zidovima (nisice)...ima lepu kaljevu pec........nije moderan......nije nista specijalno sredjen......ljudi koji dolaze kod nas ga vole jer je prijatno mesto....meni je to bitno......

Poslednja izmena:
mi smo trazili nekretninu skoro dve godine i onda smo pre godinu i po kupili stan i izgradnji. onda sam imala sam godinu i po dana do zavrsteka izgradnje da osmislim izgled enterijera. casopisi, internet, saloni namestataj, saloni kupatila i plocica, crtanje, skiciranje, premeravanje...
puno, puno truda i rada smo ulozili u stan. konacni ishod je fantastican, zadovoljna sam (skoro) svakim detaljem. pazila sam na sve, uklapanje svih boja i oblika i doslednost jednostavnom, modernom stilu, namestaju pravih, ostrih linija.
Uselili smo pre dva meseca i nekoliko sitnica jos nije uradjeno i zavrseno, ali radim na tome:D

Ja sam pre 2 godina sredila svoj stan ... Dosta truda je ulozeno i dosta casopisa procitano:rumenko: Posto je dvosoban stan samo za mene, sebi sam udovoljavla:D pa je ceo stan u roze tonovima osim kupatila koje je kao mornarsko plavo-belo na pruge ... U dnevnoj sobi imam crno-belu tapetu, a zidovo su rozi ... kuhinja je blezo zelena sa rozom, a trpezarija teget sa rozom ... spavaca je zuta sa rozom ... meni je jako udobno tu i nista ne bih menjala sem dopunila sa nekim detaljima, ali otom potom ...

Ja sam ovde dosla u vec sredjenom stanu, ali sam ipak dodala neke sitnice...

I sada planiram da promenim zavesu, spavaca soba mi je u nezno ljubicastom i belom tonu... Pa kao imate neku ideju...

...Koji je stil u pitanju, odnosno, koji stili imas u vidu?...Da li zelis da osvezis prostor, promenis sadasnji izgled i atmosferu prostorije, ili zavese, osim estetskog, treba da ispunjavaju i posebne zahteve - (ne)transparentnost, duzina, materijal?... :)

...@tehduduk & Kvinsi...Odlicne fotografije dobro dizajniranih, modernih i funkcionalnih kuhinja... :)...@tehduduk...Polica napravljena od letvica, ukoliko se ne varam, podseca na orijentalni (japanski) stil - zen kutak u domu...Dopada mi se...:)

Poslednja izmena:
Za mene je minimalizam (i to onaj hladni od stakla, metala, kozhe i medijapana, ko u kancilarijama uspesnih firmi :lol:) uvek u modi sta god nalagao Sajam namestaja u Milanu il razni casopisi.
Postavicu slike da vidite koliko sve to mozhe da izgleda i da bude udobno, ali tek kad okrecim stan posto su mi ishkrabani zidovi od poda do plafona maltene...pa sad nije bas kompletan utisak.

...Koji je stil u pitanju, odnosno, koji stili imas u vidu?...Da li zelis da osvezis prostor, promenis sadasnji izgled i atmosferu prostorije, ili zavese, osim estetskog, treba da ispunjavaju i posebne zahteve - (ne)transparentnost, duzina, materijal?... :)

Zato sam i napisala - nemam ideju.
A zavese koje vec imam mi se ne dopadaju. Otprilike bi volela da su ne bas tako transparentne (ipak je u pitanju spavaca soba) i da je boja nesto izmedju bele i ljubicaste...

Za mene je minimalizam (i to onaj hladni od stakla, metala, kozhe i medijapana, ko u kancilarijama uspesnih firmi :lol:) uvek u modi sta god nalagao Sajam namestaja u Milanu il razni casopisi.
Postavicu slike da vidite koliko sve to mozhe da izgleda i da bude udobno, ali tek kad okrecim stan posto su mi ishkrabani zidovi od poda do plafona maltene...pa sad nije bas kompletan utisak.

...Modernisticki minimalizam moze da bude izuzetno efektan i funkcionalan, estetski superioran za ljude kojima odgovara takav stil...Imala sam prilike da boravim u enterijerima uredjenim ovim stilom - u pitanju su tkzv. yapi lofts, potkrovlja uspesnih parova ili single profesionalaca muskog pola cijoj individualnosti, zivotnom stilu i potrebama, ovakvi prostori savrseno odgovaraju...Licno ovakav stil volim da vidim u neocekivanom okruzenju kada su materijali korisceni u izradi osnovnog enterijera u pitanju (zidovi, podovi, stolarija, akcenti)...Volim ideju high tech dizajna smestenog u stilski drugaciji 'setting'...Barcelona chair na livadi ;), ili pored zida od prirodnog kamena/reciklirane cigle, a na podu od punog drveta...

Najvise paznje bih krevetu posvetio ovaj mi zanimljivo izgleda samo fali naslon
Suspended-Bed-1.jpg

a ovaj standardno dobar izbor

Back