Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.............................................

13739188.jpg
By http://profile.imageshack.us/user/tashenka11 at 2009-05-15

17150222.jpg

By http://profile.imageshack.us/user/tashenka11 at 2009-05-15

Poslednja izmena:
Imam iste ovakve police za knjige i slicnu komodu (ali tu se svaka slicnost zavrsava :D).
Tirkiz i zlato - super kombinacija. :)

(Ovo kinesko u uglu pored sofe mi potpuno kvari ugodjaj a i poskidala bih lustere i sklonila tabure i stavila plavo-belo platno na pruge da bude vise french country - ako sam pogodila naziv stila.).

Vas zivotni prostor...

Kako ga opremate, kako ste ga opremile...? Kakav namestaj preferirate, stilove, boje...?

Drvo ili metal? Minimalizam ili ne ?
Da li patite od sitnih drangulijica iz indijskih sopova ili porcelanskih tanjirica i miljea?
Kako ste uskladili vas ukus sa ukusom vaseg partnera...?

Ideje za uredjenje...:lol:

Ja sam pre nekih 8 meseci imala takvu slatku glavobolju:manikir: useljavala sam se u nov stan sama i trebalo je da kupim komplet namestaj jer nista nisam imala ....

Za kupatilo sam izabrala kombinaciju plave i bele jer je malo kupatilo i bas ga je otvorilo, plocice su jednostavne sa nekom jacom svetlijom plavom ...:super:

Kuhinju sam pravila, pastel zelena, sa tamnom zelenom radnom plocom i podnim plocicama ... Nemam one zatvorene elementa jer me plase vec samo otvorene police ... Posto i kuhinja i trpezarija su spojene, odvojene samo nekim spoljniom zidovima, vise radi fore ... Kupila sam teget trouglast sto sa tri stolica tapacirane pastel zelenom ... Tu mi je i neka komoda teget sa dosta biljaka ... Ustvari, puno, puno biljaka da poveze zelenu i teget ....:brus:

Dnevna soba mi je okrecena lepom rozom, jacom, ali ne drececa ... na jednom zidu imam crno-belu-sivu tapetu .... Imam orijent crni sto i dvosed rozi sa meblom kao i tapeta (sa strane i jastuci), beli tv , stolicu belu za ljuljanje i rozi lazybag i tamno roze zavese ...

Spavaca soba mi je zuto-roza ... Bila sam prinudjena na ormane pa sam tu kombinovala pastel rozu i zutu, imam samo dusek na podu i zidovi su zuti ...

eto, pohvalila sam se :telefon:

Poslednja izmena:
nego zene, ostavljate li vi muskima prostora da dekorisu ili bas suprotno ne dekorisu zajednicki prostor ili ste taj zadatak preotele za sebe? da li su vam gnezda skroz "zenska", kazu muskarci se osecaju ugrozeni kada zive u takvom prostoru ili ste ravnopravni i po tom aspektu :mrgreen: ozbiljno :)

bas gledam nase gnezdo... meni se cini da je unisex :lol: mozda malko zenstvenije nego muzevnije, ali samo malo :)

Ne bi trebalo, ne placaju me :D
Ne, nego ovde je neko spominjao neke dekoratore, ma daj, ok, ako imas platu par hiljada evrica i nemas vremena ... Nije to za Srbiju, bar za velikuuuuuuuuuu vecinu ... A te sam spomenula kao najbolje jer u ostalim nema ama bas nista! Tj, ima za dekoratore, za taj dzep ;)

ja imam pa neki čudan stav u uređenju stana
jako mi je zanimljivo kad u časopisima ili pak i negde uživo vidim stanove okrečene u ljubičasto, žuto, zeleno (plavo mi je uvek bljak) Pa i kad vidim neke cvetne mebl štofove i sl.
I pomislim da bi pri sledećem krečenju i mi mogli tako nešto, odemo u farbaru gde toniraju farbu, otvorimo ton kartu i oću ja ali neće duša i opet biram one boje što ličr da su bele ali kad ih uporediš sa belom vidiš da jeu pitanju TZ kaFućino i sl. Sad nešto razmišljamo o promeni nameštaja u dnevnoj sobi kao i tepiha i opet sve je lepo i šareni i sjajno, ali se zadržavamo (mislim Alfa i ja pošto su nam u tom pogledu ukusi jako, jako slični) kraj tamno braon kožnim garniturama najklasičnijim mogućim i kraj tepiha sa persijskim motivima.
I ne znam kako prevazići takav stav ili d ali ga uopšte treba i prevazilaziti

eto sad vršimo neke prepravke na kući u smislu proširivanja terasa, ozidavanje istih do neke visine a posle treba ograda. I sada gde god čovek pogleda sijaju one aluminijumske ograde, negde se i baš lepo uklapaju u enterijer. ALi prokletinje, nećemo to no kovano gvožđe, a ono malo više uvrće uši:dash::dash::dash:

..ja sam izrichita..belo..na zidovima...bolnichki belo, tako da je svaka stvar koja udje u kucu
jedinstvena i neponovljiva i neogranichena "opshtim tonom" kuce..
..to je jedina stvar oko koje je mm pokushao da intervenishe..
..zeleo je neki ton koji diriguje ostalom..ali je odustao kada sam mu
objasnila da se muse od ruku na pola metra od poda,
nastale u toku prohodavanja, igranja, jurcanja, glupiranja nashe dece,
ne mogu obrisati ili prebojiti ukoliko je potrebno.. :)

..light nameshtaj..prvenstveno iz potrebe da se,
sa shvrcom koji se boji od usisivacha u rukama,
moze usisati oko, pored, ispod svega..tek posle nam se dopalo..
..za pola sata imash novu kucu.. :)

..dnevna soba - crveno zelena..
..dechije - natur/plavo i natur/crveno..
..nasha je..hmmm..mekana..tachnije - glatka..
..ybg..u spavacoj sobi nisam vizuelista..ja sam taktilna..skroz.. :)

a ja bi natrpala lisno dekoratibnim bilkama tipa bendžamin, šamadora i sl

to ti ne valja, ni po feng shui-u ni ovako... spavaca soba&biljke=:thumbdown:

..ja bih kupila krevet koji je za 5m2 veci i nabila ga do prozora,
a odvojila deo za teretanu i saunu + deo za biblioteku i komp(ove)..
..ali ovaj TV mi bode ochi, samo tako..:roll:

jes vala sta ce tv u spavacoj sobi...

Back