>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Ovaj drugi je bas fin, a prvi mi deluje nekako... klimavo
Nestabilno.
Nestabilno.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestabilno.
ove ivice mi deluju opasno
ili tako nesto za ispod duseka da ne bude na parketu ... Pa spavam maltene na podu ... I bas uzivam

bio mi zanimljiv..nesto nema izbora na netu slika bas stetaJa bih garant na ovom drugom poginulaove ivice mi deluju opasno
Ja sam se opredelila za varijantu bez kreveta ... stolar mi je napravio malu ogradicu oko duseka i kupila sam neku "plocu"ili tako nesto za ispod duseka da ne bude na parketu ... Pa spavam maltene na podu ... I bas uzivam
Mada su svi bili malo zbunjeni kad su videli, ali to je moj najbolji izbor![]()

ovo me podseca na moju sobu po mnogo cemu, s tim sto je moja uvek neuredna,cak i kad bi trebalo da bude uredna (kao sredjena).ne znam da odrzavam red.Divna tema...
Volim kada stan mirise na mene...cim neko predje moj prag kaze kako me oseca u stanu...zidovi su kajsijasti, neka topla kombincija zute i narandzaste, poneki zidic je u vatrenoj kombinaciji crvenkaste i bez...ne zidic, to su vise stubovi...Imamo dosta slika jer je clan porodice bio slikar kao i uramljenih fotografija jer se ja amaterski bavim fotografijom pa mi mama nacini plezir i urami moja dela jel...stan je osvetljen lepo i mahom je u razlicitim nijansama belicaste i bez sa zuckastim i crvenastim detaljima...kako zivimo u staroj zgradi nagradjeni smo lepim parketom pa samo tu i tamo imamo po neku cupavu stazicu, nemamo klasicne tepihe...
Moja soba je maleno carstvo hobija...Na zidu se nalaze uramljeni i zastakljeni posteri moje dve omiljene slike Dalija i Miroa, velika i posebno osvetljena venecijanska maska, nekoliko manjih maski i luckasta vestica za srecu, drago ogledalo koje je bilo poklon, obesena je i jedna moja umetnicka fotografija, ne mene naravno vec sam ja jel bila fotograf, na zidu je ostavljeno mesto za puzzle ( Mikelandjelova Sikstinska kapela od 1500 delova, nikako da je zavrsim), radni sto je ispod prozora, imam srecu pa su prozori cetvorokrilni, citav jedan zid je prakticno u staklu i to mi je jako drago...kako su vrata staklena postavljena su sarena stakla...Soba je cela u naradzastim tonovima, u uglu je jedno drvo (jos uvek hibiskus jer je hladno za izbacivanje na terasu), ispod njega tri gomile raznih casopisa, pretezno stranih jer domace bacam, imam i korpicu sa Zlatibora i u njoj su casopisi...Ceo jedan zid odlazi na orman sa gomilom polica, prepun je knjiga i uramljenih fotogrfija...sve je sistematizovano kao u biblioteci, jedan deo otpada na knjige na stranim jezicima, puno istorija umetnosti, ...jedna polica sluzi za parfeme i malenu skrinjicu za nakit, putopisi o dragim mestima, knjige o mestima koje planiram da posetim, dve neverovatno velike knjige kao enciklopedije o Mexicu i Istanbulu...puno sitnica koje meni znace, reprodukcija Klimtove slike der Kuss...medvedici iz Harrods-a, knjige o Knososu..da, kopija Ljubavnika...palete iza kreveta, teniski reketi u jednom uglu, ispod radnog stola odbojkaska lopta, kao da zivi neko dete a ne ja...nema cega nema...zacudo uvek izgleda uredno...nemam pojma kako...
i chat noir plakat koji ocu da zalepim na zid 

![]()
Moja spavaca soba je ovakva.
Sa manjim izmenama
Puno si mi pomogla... 
HvalaaaaaaaaaPuno si mi pomogla...
![]()

...Nema na cemu...Srecno!...![]()
![]()
i kad postoji potreba, lako je ostvariti intiman osecaj. Svetlo je i prepuno bilja.

Na ovom sajtu ima dosta enterijera koji mi se sviđaju ali kod nas je problem što je takve stvari jako teško naći.
Moj dečko i ja smo u fazi opremanja kuće i već smo dosta salona namještaja obišli i slobodno mogu reći da sam razočarana. Sve je manje više isto
http://www.dreamstime.com/search.php?s_ph=y&s_il=y&srh_field=Luxury American House
Samo ukucajte u pretraživaču koje vas prostorije interesuju![]()

Evo, ovo je moj trpezarijski sto.
Pogledajte prilog 74395 Pogledajte prilog 74396
Nije bas po mom ukusu, jer sam dosla u vec opremljenom stanu, ali nije lose...
sta bih dala za takav dvosed
ali dobro, sigurno ima neku celinu, ne vidi se lepo na slici
eto, moj predlogJaooooooo, ovakav dezen na stolicama sam ja trazila za svoj dvosed, ali nigde nije bio u ponudista bih dala za takav dvosed
Inace, lepa je trpezarija samo ne znam cemu onaj plakar pozadiali dobro, sigurno ima neku celinu, ne vidi se lepo na slici
i ove draperije bih ja skinula
eto, moj predlog
![]()

To pozadi je kuhinja
Frizider, sporet, plakari za hranu, sank, sve je spojeno...
Prvi put vidim tako nesto ... haos! A neki pult za seckanje? Ili je to na neko dugme pa se izvlaci?

Zezas?Prvi put vidim tako nesto ... haos! A neki pult za seckanje? Ili je to na neko dugme pa se izvlaci?
Zanimljivo mi je jer ti kuhinja tj. trpezarija ne izgledaju kao svemirski brod vec onako rusticno
![]()
Zanimljivo stvarno, mada sam ja vise pobornica onih starinskih kuhinjasa sve ogromnim pultom i visecim serpama
![]()

mislim logicno je da ima sudoperu i pult

pokusacu kasnije ... ludiloTo sam naravno vidjala, jer sam opremala sama svoju kuhilju, izasli su mi caspisi o uredjenju stana na nos![]()
Ali ovo sto sam ja zamislila na osnovu ove 2 male slicice, moze samo da se nacrtapokusacu kasnije ... ludilo
![]()