GLUVU DEVOJKU OTPUSTILI IZ BANKE!

I ja sam se na jednu stranu banku zalila kod NBS i nista. Ali ovo je radni spor i situacija je jasna.

Пази ти који су то преваранти у тој банци из Европске уније, када им кажеш културно молим вас на основу чега ми ви наплаћујете услугу да ли ја имам као клијент са вама такав уговор, они сачекајте само моменат, оду и одшатампају ти уговор и кажу знате ево га уговор, а ти их питаш да али тај је уговор неважећи без мог личног потписа, а они ћуте, такви неми радници таквој банци одговарају.

Ma nije isto covece, privatni fakulteti se zavrsavaju kroz pare, a na drzavnom moras da ucis,osim ako ne podmicujes svakog samo da kazes da si diplomirao.

Isto je, i na privatnom mora da se uči, znam. Mnogi misle tako kao ti, da tu platiš i gotovo, e pa nije tako, jer da je tako taj privatni fakultet bi ubrzo propao jer bi se pročulo kako se on završava i niko ne bi priznavao tu diplomu. Tako je svugde u Evropi, a i kod nas. Mora da se uči, isto kao i na državnom, samo na našem državnom rade uglavnom poremećeni ljudi iz vremena komunizma kojima sve smeta, žive sa mačkama, i tako, poremećeni ljudi.

Пази ти који су то преваранти у тој банци из Европске уније, када им кажеш културно молим вас на основу чега ми ви наплаћујете услугу да ли ја имам као клијент са вама такав уговор, они сачекајте само моменат, оду и одшатампају ти уговор и кажу знате ево га уговор, а ти их питаш да али тај је уговор не важећи без мог личног потписа, а они ћуте, такви неми радници таквој банци одговарају.

Pa jeste...i jos sad nasli da je otpuste - skupo ce to da ih kosta!

Isto je, i na privatnom mora da se uči, znam. Mnogi misle tako kao ti, da tu platiš i gotovo, e pa nije tako, jer da je tako taj privatni fakultet bi ubrzo propao jer bi se pročulo kako se on završava i niko ne bi priznavao tu diplomu. Tako je svugde u Evropi, a i kod nas. Mora da se uči, isto kao i na državnom, samo na našem državnom rade uglavnom poremećeni ljudi iz vremena komunizma kojima sve smeta, žive sa mačkama, i tako, poremećeni ljudi.

Ma nije istina, gradivo vam je smesno i opskurno!

Ni 3 recenice u knjizi.

Jel na kragujevackom drzavnom pravnom? z:mrgreen:

E kakvi su sve kod mene na drzavnom ekonomskom fakultetu polozili sa devetkom ispite, i posle se cude sto su nezaposleni...

...tacno...i kod mene isto, jedno pola je zavrsilo trange - frange...nema to veze ko je gde diplomirao, doduse meni rekose neki poslodavci da odmah u kantu bacaju sve koji su zavrsili privatne fakultete, pa sve sa 6,00 prosekom, pa sve sa 10 prosekom, ono sta preostane zovu na razgovor, ako mene lazu ja lazem tebe sada...;)

...tacno...i kod mene isto, jedno pola je zavrsilo trange - frange...nema to veze ko je gde diplomirao, doduse meni rekose neki poslodavci da odmah u kantu bacaju sve koji su zavrsili privatne fakultete, pa sve sa 6,00 prosekom, pa sve sa 10 prosekom, ono sta preostane zovu na razgovor, ako mene lazu ja lazem tebe sada...;)

Ako imaš vezu, ili platiš, ima da te prime samo tako.

Ako je uopšte i moguće bez toga.:confused:

A ti ideš na privatni pravni i znaš? Ili šta?

I otkud ovo ''vam'', ti znaš da ja idem na privatni pravni? Ne idem, varaš se. Pravo me ne zanima.

Ne znaš, a praviš se da znaš.

Pa devojka s menadzmenta je dolazila kod mene da joj tumacim politicku ekonomiju!

Sta ti dalje od toga treba, a ionako je knjiga 150 stranica!

Da ne znam, ne bih pisala!

Mora da joj je istekao pripravnički staž kojeg finansira država, nema para,nema posla. Sramota

Ma nije Zebro, izivljavaju se, i misle da ce tako da prodju

Ja sam apsolutno siguran da nije u pitanju diskriminacija, vec telesna mana koja joj ne omogucava obavljanje radnih zadataka koji su joj u opisu posla.

NI JEDAN sud ne moze doneti presudu u korist devojke, ako nije POLITICKA ODLUKA.

A politicku odluku takve prirode bi pratile velike KONSEKVENCIJE po jos nejaki privatni sektor u Srbiji.

U sustini treba da odlucimo: jesmo li za bozu ili limunadu?

rekoh li ti da si hendikepiran bas zbog tog:"Ja sam siguran".
Poredjenje u vezi brige i odnosa drzave sa osobama sa invaliditetom u razvijenim kapitalistickim zemaljama ,i zemljama J.Amerike je krajnje debilno.

Ako imaš vezu, ili platiš, ima da te prime samo tako.

Ako je uopšte i moguće bez toga.:confused:

Jeste, moguce je...zavisi od profesije do profesije ali za pravo je moguce...naravno i tu ima podvrsta odnosno ko bi sta zeleo da radi. Ukoliko je tvoj cilj advokatura bojim se da se daleko vise ceni mozda gori prosek ali drzavni pravni jer ne veruje stara garnitura advokata privatnim fakultetima. Da li su u pravu ne znam, licno poznajem samo ljude koji su sa drzavnog presli na privatni i to nisu jaka deca bila, obicno nisu mogli poloziti ispit na drzavnom a davali bi godinu za godinom na privatnom ali nisu svi privatni fakulteti isti, ovi moji su prelazili na neke Privredne akademije, novopazarske fakultete dok znam da je Union na primer, veoma ozbiljan faks, moj bivsi profesor predaje na njemu inace...ne valja generalizovati

Jeste, moguce je...zavisi od profesije do profesije ali za pravo je moguce...naravno i tu ima podvrsta odnosno ko bi sta zeleo da radi. Ukoliko je tvoj cilj advokatura bojim se da se daleko vise ceni mozda gori prosek ali drzavni pravni jer ne veruje stara garnitura advokata privatnim fakultetima. Da li su u pravu ne znam, licno poznajem samo ljude koji su sa drzavnog presli na privatni i to nisu jaka deca bila, obicno nisu mogli poloziti ispit na drzavnom a davali bi godinu za godinom na privatnom ali nisu svi privatni fakulteti isti, ovi moji su prelazili na neke Privredne akademije, novopazarske fakultete dok znam da je Union na primer, veoma ozbiljan faks, moj bivsi profesor predaje na njemu inace...ne valja generalizovati

Možda, al' su ti slučajevi retki.

Ne zanima me, ja ne idem na pravni, ni državni, ni privatni, to me ne zanima.

Pa devojka s menadzmenta je dolazila kod mene da joj tumacim politicku ekonomiju!

Sta ti dalje od toga treba, a ionako je knjiga 150 stranica!

Da ne znam, ne bih pisala!

Ovo je tacno, crko sam od smeha kad mi je drugarica sa Megatrenda kukala koliko joj je tezak ispit iz menadzmenta a njena knjiga ima 100 - 200 strana a moja oko 400 :lol:

Ma idi bre, prolazi se kako ko stigne, neko paricama, neko stranackom pripadnoscu (jedno vreme su kod mene na faxu zarili i palili clanovi omladine G17, kako je sad ne znam odavno zavrsih fax), neko bogami preko kreveta (eh koliko sam puta navatao asistenta u njegovoj kancelariji sa studentkinjama u opustenoj kafici i flertu), cast izuzecima koji su vrloo retki pa dobiju vise od 8 radom.

Meni profesorka engleskog u prvoj nije htela da da vise od 8 jer sam na ispit dosao samo sa olovkom a svi ostali teglili debele recnike, bila je ubedjena da sam prepisao :lol:

Ma nije bre pravni, ekonomski!

A ti eto koliko znas pravo kad mislis da je menadzment pravni fakultet.

Vrati se u osnovnu,od nje dalje nisi ni otisao!

I skini mi se s vrata!

:lol:

Znam, al' rekao sam da postoje različiti pravni, nisu svi isti.

A ti si verovatno završila taj državni, i sada ti je taj najbolji, mada ne verujem da jesi.

Nisam ti se ni nakačio, mogu prvo da se nakačim, pa da se skinem?

Zivimo u sredini gdje je osoba sa invaliditetom "bruka u familiji" i "bogalj". A ova zena ili djevojka, ne znam koliko ima godina, se bori za poziciju da ne zavisi od nikoga, sa jednim culom manje. Svaka joj cast u tome. A to sto je njena borba u tome teska, i sto trpi predrsude, to je stvar mentaliteta. Ona kao takva je dokazala da je spobonija od mnogih koji imaju svih 5 cula, a koji jelte krive nekog drugog sto nijesu uspjeli u zivotu.

Zivimo u sredini gdje je osoba sa invaliditetom "bruka u familiji" i "bogalj". A ova zena ili djevojka, ne znam koliko ima godina, se bori za poziciju da ne zavisi od nikoga, sa jednim culom manje. Svaka joj cast u tome. A to sto je njena borba u tome teska, i sto trpi predrsude, to je stvar mentaliteta. Ona kao takva je dokazala da je spobonija od mnogih koji imaju svih 5 cula, a koji jelte krive nekog drugog sto nijesu uspjeli u zivotu.

Al' u tom poslu ne možeš biti gluv, to bi bilo kao da je fudbaler slep i igra.

A ti znaš da je ne studiram? Mnogo toga znaš o meni.:lol: A u stvari ništa!

Da, ja mnogo toga znam, a ti izgleda ništa.

Veci dokaz od ovoga ne mogu da ti pruzim, kad i Jacob, koji mahom pise protiv mene, je sada nasao da se slozi.

Citaj pazljivo i gudbaj!

(Nauci nesto kad vec pises po forumima.)

Ovo je tacno, crko sam od smeha kad mi je drugarica sa Megatrenda kukala koliko joj je tezak ispit iz menadzmenta a njena knjiga ima 100 - 200 strana a moja oko 400 :lol:

ol:

Back