OnlyYourShadow
Ističe se
- Poruka
- 2.477
Naravno, imas nestoprotiv?
Hajde sto se i u srednjoj skoli uci pravo, ali na fakultetu sam imala 9 iz parva.![]()
Ih... samo devet? Da si rekla DESET, pa onda i da se zapitam, ali ovako ništa. Loše, ahahaha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, imas nestoprotiv?
Hajde sto se i u srednjoj skoli uci pravo, ali na fakultetu sam imala 9 iz parva.![]()
O tome je banka trebalo da misli.
A tebe sram bilo na razmisljanju.
postupak po diskriminaciji je hitan, pri tome postoje instituti kao što je privremena mera
sve u svemu, postoje instrumenti zaštite, koji su u pogledu diskriminacije pred sudovima Republike Srbije za naše uslove vrlo brzi, recimo da bi sudski to sve moglo biti gotovo za 4-6 meseci.
Kako da radi kada je gluva? Jedino ako nije skroz gluva, i zavisi šta radi.
Mislim, nema smisla da dođe klijent, a ona ne čuje.
Па тим страним банкама да је стало до клијената не би им се сваки други клијент жалио.
...znam da je hitan ali to nije bas tako u praksi, na zalost nase korumpirano pravosudje je u stanju coveka na budalu da pravi...zato je mobig toliko tesko suzbiti uostalom jer sut sa rogatim uvek boli, uvek se i pronadje mogucnost pritiska, bilo da je zafrkavaju na sudu, bilo da ona ne moze da isplati ceo proces, bilo da je vrate na posao ali na gore radno mesto, ili na isto pa da joj zagorcaju zivot ostali zaposleni i sefovi...nisam ni najmanje optimista, da sam na njenom mestu ja bih krenula da trazim novi posao. Ne greje me sunce sto se te banke tice.
Zašto da me bude sram, pa ne može da radi u banci, a da bude gluva, opet ponavljam, zavisi šta radi.
Al' zamisli dođe penzioner da digne penziju, a ona ne čuje?!
Ne može to tako, mora nešto drugo da radi, i Stekelenburg je jednim delom gluv, al' u njegovom poslu to nije toliko bitno, ova mora da čuje.
Ih... samo devet? Da si rekla DESET, pa onda i da se zapitam, ali ovako ništa. Loše, ahahaha...

Pa gluva je po defaultu, ne samo kad dođe penzioner. Čita s usana.
9 na drzavnom fakultetu je kao zavrsen ceo privatni fakultet.![]()
Ima i toga, a i zavisi koja je banka u pitanju.
Isto je to.
I ček... zašto ono ja tebi da zavidim i da puknem od muke? Ahahaha... Joj Bože.

Isto je to.
И ја сам се жалио на њихов рад, звао Народну Банку Србије, консултовао се са ревизорима и сви кажу да немају право да ми наплате услуга за коју нисам потписао са банком уговор, нису ми ни дали копију уговора о затварању жиро рачуна како их не би тужио и то је банка из Европске уније.
Та службеница банке и чује и говори али се прави и глува и нема како би украла мој новац за рачун стране банке.

...znam da je hitan ali to nije bas tako u praksi, na zalost nase korumpirano pravosudje je u stanju coveka na budalu da pravi...zato je mobig toliko tesko suzbiti uostalom jer sut sa rogatim uvek boli, uvek se i pronadje mogucnost pritiska, bilo da je zafrkavaju na sudu, bilo da ona ne moze da isplati ceo proces, bilo da je vrate na posao ali na gore radno mesto, ili na isto pa da joj zagorcaju zivot ostali zaposleni i sefovi...nisam ni najmanje optimista, da sam na njenom mestu ja bih krenula da trazim novi posao. Ne greje me sunce sto se te banke tice.
Ne ragovaram s ljudima sa manje od 1000 postova, pogotovu ako ne daju argumente nego samo napadaju.

Da, da... svi zajedno polažemo pravosudni. Mi koji smo crnčili i rmbačili 4 godine i oni koji su polagali sve kroz kolikvijumiće.
Pa zato sto studiras privatno, kako si sama rekla.![]()
A koja je to banka u pitanju?![]()
Isto je.
Страна банка из Европске уније, нећу је именовати, то је пословна култура банке.
А процедура је када се пожалиш НБС и кажеш да се прво ради о кривичном делу обмане јер службеник банке је усмено гарантовао да се услови отварање жиро рачуна неће променит а они су га променило мимо мог знања и ако банка нема уговор који је потписан од стране мене као клијента да прво морам да се жалим банци писменим путем и да су они у обавези да ми одговоре до месец дана е тек онда да се обратим НБС, а да поднесем кривичну пријаву против банке за обману ми се неће исплатити.
Страна банка из Европске уније, нећу је именовати, то је пословна култура банке.
А процедура је када се пожалиш НБС и кажеш да се прво ради о кривичном делу обмане јер службеник банке је усмено гарантовао да се услови отварање жиро рачуна неће променит а они су га променило мимо мог знања и ако банка нема уговор који је потписан од стране мене као клијента да прво морам да се жалим банци писменим путем и да су они у обавези да ми одговоре до месец дана е тек онда да се обратим НБС, а да поднесем кривичну пријаву против банке за обману ми се неће исплатити.

postupak po diskriminaciji mora da se zakaže odmah...znači, dolazi tužba, zakazivanje mora biti u roku od 15-20 dana, makar zakazali u 15:00, nije u pitanju praksa nego direktiva Ministarstva pravde
svaki postupak poslodavca kojim on ponavlja diskriminaciju, je činjenica za novu tužbu, tako da nisam siguran da bi po povratku na to radno mesto poslodavac bio takav prema njoj, a argument za tu tvrdnju jest' i taj što banka radi sa klijentima, građanima Republike Srbije i nisam siguran koliko im treba ovakav publicitet, prvashodno u vremenu kad je važan svaki klijent. Evo recimo, ja bi prvi promenio ovu banku da sam njen klijent, zbog načina postupanja prema invalidu, zaposlenom kod iste
Bolje je privatno, kakva nam je država, takav je i državni fakultet.
Jel na kragujevackom drzavnom pravnom?
E kakvi su sve kod mene na drzavnom ekonomskom fakultetu polozili sa devetkom ispite, i posle se cude sto su nezaposleni...