Glupa pitanja

zove me drug...
- sta radis? (inace... bilo je oko 15h)
-malopre sam ustala
-sto si ustala, jel da ucis? (da... budim se samo u januaru, aprilu, junu... kad su ispitni rokovi... tokom godine spavam)

Najbolje je ono kad se frajer i riba podzapaju i posle blage sorke pocinje fin razgovor: "Dobro, ajde ko je prvi poceo?"

"Ti si"
"Nisam ja ti si"
"Ma sta se foliras sad"....i tako dalje i tako dalje u nedogled. :lol:

. . .:
I posle zasto sve vise nasilja na ulicama. . . Ljudi vas nesto lepo pitaju, ono kulture/reda/radoznalosti/konverzacije radi nesto pitaju a vi tako. . .
Da, kao što bi ti da pitaš Hemija, iz pomenutih razloga, ŠTO JE TAKO NERVOZAN, a posle da se kulturno čudiš kada upitani, nakon tog kurtoaznog pitanja, posegne za šipkom ili bokserom !!! :lol:

etotako:
Šteta što je šef, mogla bi da izmisliš neki senzacionalni poziv i poruku :lol:
Ili da se posluzziss glupim,a li efektnim trikom tipa, naravno u izvedbi "Sam svoj majstor":
<U vozu se voze mlada devojka, njena stara teta, mladi inzzenjer i njegov direktor. Voz ude u tunel i u mraku se samo cuje jedan poljubac i jedan ssamar.
Kada su izassli iz tunela, mlada devojka razmisslja: "Direktor je poljubio moju staru tetu i ona ga je ossamarila."

Stara teta razmisslja: "Mladi inzzenjer je poljubio moju necaku i ona ga je ossamarila."

Direktor razmisslja: "Mladi inzzenjer je poljubio mladu devojku, ona je mislila da sam to ja i odvalila mi ssamar."

A mladi inzzenjer razmisslja: "Kakav sam car. Poljubio sam svoju ruku i direktoru opalio ssamarcinu.">

Neva:
Ja se zgrozim od pitanja - " A sto bas ruski? Sta mozes da radis ? "

To pitanje me prati celog zivota! Sledeceg kome bude to pitao , ocekuje pravo iznenadjenje!:
I meni su postavljali to pitanje nekoliko puta. Prvi put kad su culi da bih da ucim Madjarski (tu su se cudili ali ne bas jako, vise je bilo ono cemu ce ti to koristiti), a drugi put kad su culi da bih da ucim Hebrejski (ovde su padali na zemlju i mislili da zaj. . .). Po meni je sramota govoriti samo jedan jezik. Kad su jezici u pitanju jesam ogorman antitalenat, ali opet smatram da bi ljudi trebalo da govore nekoliko jezika. . . Mislim kad su nasi stari mogli govoriti po nekoliko jezika ko od sale zasto onda ne bismo mogli i mi. . .

Neva:
Ja se zgrozim od pitanja - " A sto bas ruski? Sta mozes da radis ?
ni kod mene nije mnogo bolje!!! "engleski? sta tu ima da se studira 4 godine?" (sad SVI ZIVI znaju engleski!!!):mad:

a fazon je u tome sto se i ne uci, vec samo vidis koje su ti mogucnosti pa dalje ucis sam, i tako do kraja zivota...

eto Nevice, ako ti je neka uteha...:oops:

Back