Glumci u cijoj glumi uzivate

kralj, meni je bio najjaci kad je neki ratni veteran koji ga optuzuje za ratne zlocine dosao da svedoci(inace je izgubio obe noge u ratu) i on prica sta je seselj sve radio a seselj mu kaze u lazi su kratke noge :D
'
Ne bih se ja njemu divio...Svojim primitivizmom je osramotio i sebe lično,ko čoveka, i Hercegovinu odakle je navodno potekao i Srbiju za koju je navodno ratovao...Al ljudi vole da gledaju razne budale po rialiti šouima i suđenjima pa me ne čudi njegova popuiarnost:lol:
A može se i povezati sa temom...Oni koji ga zaista znaju znaju kakav je glumac i majstor manipulacije mogo je tu da napravi dobru karijeru:lol:

'
Ne bih se ja njemu divio...Svojim primitivizmom je osramotio i sebe lično,ko čoveka, i Hercegovinu odakle je navodno potekao i Srbiju za koju je navodno ratovao...Al ljudi vole da gledaju razne budale po rialiti šouima i suđenjima pa me ne čudi njegova popuiarnost:lol:
A može se i povezati sa temom...Oni koji ga zaista znaju znaju kakav je glumac i majstor manipulacije mogo je tu da napravi dobru karijeru:lol:

mene kao srbina nije osramotio. covek je veliki patriota i tu nema niceg loseg. inace mene nervira sto je jos u hagu a on ustvari nije nista uradio( inace tuze ga zbog govora mrznje a za takav prekrsaj se ne moze dobiti vise od godinu dana a on tamo lezi 8)

Liv Tyler

58559-23f41a-500-703.jpg
housewife-3rl8qfwqn-78279-500-617.jpg

Back