Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.619
Ser Lorenc Olivije
I mozda jos bolji,
Petar Mamonov
( glavne uloge u filmu OSTRVO i u filmu CAR)
I mozda jos bolji,
Petar Mamonov
( glavne uloge u filmu OSTRVO i u filmu CAR)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'kralj, meni je bio najjaci kad je neki ratni veteran koji ga optuzuje za ratne zlocine dosao da svedoci(inace je izgubio obe noge u ratu) i on prica sta je seselj sve radio a seselj mu kaze u lazi su kratke noge![]()
'
Ne bih se ja njemu divio...Svojim primitivizmom je osramotio i sebe lično,ko čoveka, i Hercegovinu odakle je navodno potekao i Srbiju za koju je navodno ratovao...Al ljudi vole da gledaju razne budale po rialiti šouima i suđenjima pa me ne čudi njegova popuiarnost
A može se i povezati sa temom...Oni koji ga zaista znaju znaju kakav je glumac i majstor manipulacije mogo je tu da napravi dobru karijeru![]()
Liv Tyler
![]()
![]()
Ja nevidjeno uzivam u njenoj inspirativnoj fizionomiji. Ne sumnjam da vecunu muskaraca zapravo natera da pricaju besmislice i gluposti, kad je sretnu. Il bar da mucaju. A kao glumica... hebiha. Prosek. No sam pogled na nju , sprecava me da budem objektivan.
Peter Dinklage
![]()
Ova fotka je baš iz filma Elegy (2008)Ben Kingsley
Изузев неколико очајних остварења (пре свега из 2008.), реч је о беспрекорном глумцу.
![]()