Glumci u cijoj glumi uzivate

Johnny Depp as George Jung u filmu "Blow" (istinita priča).

Blow-johnny-depps-movie-characters-12183064-551-345.jpg

Meni se ne dopada kako ona izgleda , bas naprotiv , ima neku energiju , pogotovo kada glumi negativne likove .
Obicnu scenu ucini neizvesnom i zanimljivom , izgleda kao osoba od koje mozes svasta da ocekujes , ono ocekuj neocekivano .
Dakle, neka posebna energija koja mene drzi u neizvesnosti , a fizicki mi nije preterano privlacna (mislim da sam je postavljao na temu o tome , ali vise na osnovu te neke energije)
Bas u tim izvestacenim ulogama mozda dodje do izrazaja ta njena izvestacenost (ili posebnost), koja je meni skroz uverljiva .:)
Ima dosta savrsenih glumaca koji su postavljani na ovoj temi pre mene , sigurno da ima jos koji mi se dopadaju po nekoj svojoj posebnosti , ali nisam hteo da se ponavljam .:)

Poslednja izmena:
Meni se ne dopada kako ona izgleda , bas naprotiv , ima neku energiju , pogotovo kada glumi negativne likove .
Obicnu scenu ucini neizvesnom i zanimljivom , izgleda kao osoba od koje mozes svasta da ocekujes , ono ocekuj neocekivano .
Dakle, neka posebna energija koja mene drzi u neizvesnosti , a fizicki mi nije preterano privlacna (mislim da sam je postavljao na temu o tome , ali vise na osnovu te neke energije)
Bas u tim izvestacenim ulogama mozda dodje do izrazaja ta njena izvestacenost (ili posebnost), koja je meni skroz uverljiva .:)
Ima dosta savrsenih glumaca koji su postavljani na ovoj temi pre mene , sigurno da ima jos koji mi se dopadaju po nekoj svojoj posebnosti , ali nisam hteo da se ponavljam .:)

Dobro, što se tiče te - po meni nervozne - energije se slažemo, to je tačno. Ali to je nešto što ona nosi sa sobom kroz sve filmove, a nisam primetila da su te uloge nešto drastično različite. Svejedno, ne bunim se, uvek volim da je gledam, drži pažnju : )

ona izgleda :eek:
tako dobro izgleda,da ja ne mogu ni glumu da joj kritikujem. slazem se sa ice cubeom...ona ni ne mora da glumi ,dovoljan joj je pogled.nisam primjetila izvjestacenost koliko neko poziranje bez potrebe,ali mi ne smeta... kad tako izgleda....drzi paznju,sto ste i rekli.
eh da,kad smo vec kod nje- nikada nisam shvatala famu oko Dreamersa. aliiii....
belle_personne_4.jpg

http://4.***************/_azb7-z33VWA/SOzvFEtVt9I/AAAAAAAAZGM/UBPYX6-gIn4/s400/Louis-Garrel.jpg
francie2.jpg

...nije lijep tip,ono,americki, ali jeeeee zgodan.... iiiii harizmatican. niti znam kako glumi :eek:

Poslednja izmena:
n45373567075_1725185_6150875.jpg

„U životu imam prijatelje i poznanike koji imaju slične navike kao i lik kojeg igram, što mi je pomoglo da otkrijem suštinu problema ovisnosti“, kaže Dimitrijević. Pošto smatra da je problem narkomanije u srpskom društvu još uvek tabu tema, Dimitrijević je pokušao da napravi lik Pikca kao autentičnu i simpatičnu osobu i time pokaže da narkomani nisu ništa lošiji ljudi od drugih.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/26236/Pikac-je-lik-koji-zasmejava-do-suza

S obzirom koliko je maestralno glumio u Rodama, ne bih smeo da se kladim da nije i sam narkoman ili da je bar bio u proslosti. Verovatno svi znate da osobe pod dejstvom alkohola i ostalih opijata tesko izgovaraju slovo r, pa zato obratite paznju kako to radi Dimitrijevic, cisto da bi videli koliko je isao u detalje da bi bio sto ubedljiviji.

... jedino ako je u pitanju govorna mana.

Poslednja izmena:
ona izgleda :eek:
tako dobro izgleda,da ja ne mogu ni glumu da joj kritikujem. slazem se sa ice cubeom...ona ni ne mora da glumi ,dovoljan joj je pogled.nisam primjetila izvjestacenost koliko neko poziranje bez potrebe,ali mi ne smeta... kad tako izgleda....drzi paznju,sto ste i rekli.
eh da,kad smo vec kod nje- nikada nisam shvatala famu oko Dreamersa. aliiii....
belle_personne_4.jpg

http://4.***************/_azb7-z33VWA/SOzvFEtVt9I/AAAAAAAAZGM/UBPYX6-gIn4/s400/Louis-Garrel.jpg
francie2.jpg

...nije lijep tip,ono,americki, ali jeeeee zgodan.... iiiii harizmatican. niti znam kako glumi :eek:

Ovog je kachila ona forumasica Tachka... pa sam joj ja kacio svoje slike da bih joj pokazao da imamo mladeze na istim mestima... nije se dala :lol:

S obzirom koliko je maestralno glumio u Rodama, ne bih smeo da se kladim da je i sam narkoman ili da je bar bio u proslosti. Verovatno svi znate da osobe pod dejstvom alkohola i ostalih opijata tesko izgovaraju slovo r, pa zato obratite paznju kako to radi Dimitrijevic, cisto da bi videli koliko je isao u detalje da bi bio sto ubedljiviji.

...ili je mozda i sam narkoman :mrgreen:

Ovog je kachila ona forumasica Tachka... pa sam joj ja kacio svoje slike da bih joj pokazao da imamo mladeze na istim mestima... nije se dala
ja kad mu zaboravim ime, iskucam na google, french actor with moles.

ah znam,povrsna sam i glupa :lol:

...samo sto mi vise ne daje rezultate ....pih,nije ni gugl nesto sto je nekad bio

ahem, ja inace kad sam drank or haj, normalno izgovaram r . al zato shushkam i odugovlacim sa s, i sh, i z, i zh....sssssssssss

@tema

220px-Annex_-_Stewart,_James_(Call_Northside_777)_01.jpg

jimmy "nice guy" stewart

i dalje nisam dovoljno sponzala opis ove legende, ali coek nevjerovatno...prija,da. rijetko je spontan u glumi za to doba, topao je i harizmatican. pozitivna harizma :cool:

i brate, lijep covjek. ne seksi,ne hot,ne lsadak nego lijep covjek.
they don't make them like this anymore

Poslednja izmena:
Verovatno svi znate da osobe pod dejstvom alkohola i ostalih opijata tesko izgovaraju slovo r, pa zato obratite paznju kako to radi Dimitrijevic, cisto da bi videli koliko je isao u detalje da bi bio sto ubedljiviji.

Možda je šešeljugin rođak:lol:
Ili je šešeljuga narkić tooo:lol:
Mislim gledajući ovo:zblesav::zblesav::zblesav:z:lol:z:lol:z:lol:

Back