Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

0_23_Crowe_Russell1208_2.jpg

Moram da priznam da se slazem, mada nije popularno smatrati Sarliz neatraktivnom:lol:
Meni se ona uopste ne svidja...ima uzasno telo - lice je pristojno ali generalno nezanimljivo ne toliko atraktivno koliko je razvikana.
ma ne znam nesto je nisam ni gledao toliko mozda mi se zbog monstera gadi..djavolji advokat isto sve neke bledunjave uloge, nego mi je nekako bezlicna mlaka nikakva likom i pojavom

Poslednja izmena:
Moram da priznam da se slazem, mada nije popularno smatrati Sarliz neatraktivnom:lol:
Meni se ona uopste ne svidja...ima uzasno telo - lice je pristojno ali generalno nezanimljivo ne toliko atraktivno koliko je razvikana.

Ni ja nisam fan, ali ne bih rekla da ima užasno telo - šta joj fali? Dugačke noge, vitka, lepe grudi i ramena... zar to nije dobro?

Užasno je malo preterana reč, istina, u pitanju je prosto subjektivni ukus, ništa više - nisam htela da zvuči uvredljivo za devojke koje su tako građene - samo ja ne volim jabučasta tela bez struka i širokih ramena,nije mi to seksi. A i ne svidjam joj stomak..ima duge noge istina, to je super..ali nisu mi nesto lepo izvajane.
Ima žena koje svoje telo nose seksi kakvo god da je ali na njoj to ne vidim a svi potenciraju kako je seksi i kako ima wau to die for telo a meni je taj njen seksipil prerazvikan...samo to.
images

Back