Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaa savrsenstvo *_*
E, ovu stvarno ne mogu da svarim. Sva je ******a...
uf i meni je neprivlacna
Ona mi je lepa dok je gledam na slici... ali cim progovori....![]()
ma ne znam nesto je nisam ni gledao toliko mozda mi se zbog monstera gadi..djavolji advokat isto sve neke bledunjave uloge, nego mi je nekako bezlicna mlaka nikakva likom i pojavomMoram da priznam da se slazem, mada nije popularno smatrati Sarliz neatraktivnom
Meni se ona uopste ne svidja...ima uzasno telo - lice je pristojno ali generalno nezanimljivo ne toliko atraktivno koliko je razvikana.
ma ne znam nesto je nisam ni gledao toliko mozda mi se zbog monstera gadi..djavolji advokat isto sve neke bledunjave uloge, nego mi ne nekako bezlicna mlaka nikakva likom i pojavom
Mila Kunis
![]()
cak mi je i u Veselim 70-tim ona druga uvek bila privlacnija.
i meni je ova malo sladunjavija ali isti taj kosh
![]()
Moram da priznam da se slazem, mada nije popularno smatrati Sarliz neatraktivnom
Meni se ona uopste ne svidja...ima uzasno telo - lice je pristojno ali generalno nezanimljivo ne toliko atraktivno koliko je razvikana.
A preterala sam malo u momentu jer je ne volimNemam običaj da se bacam tim ' užasno',' ružno' , 'očajno' itd epitetima...al sad sam eto zgrešila
![]()