sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
sa'ce Honduras 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ona recimo,uopste nije ruzna,ali je meni toliko odbojna da nemam reci....I uvek imam utisak da suzava nos i puci se
sa'ce Honduras![]()
Hihi. Ma ružna je!
(Ja kao Cole 1, imam jednu glumicu o kojoj uvek mogu da pišem)
Sladak je Tom. Nije nesto lep al' mi je bas zgodan i privlacan. U par filmova, Boja novca, Sirom zatvorenih ociju i Nekoliko dobrih ljudi me odusevio harizmom i pojavom.
To sto je lud i opaljen je druga stvar, ali vidite nema komplekse zbog visine...a i ozenio je Kejti iako ga su ga svi savetovali da to ne radi i cak ga je agentica (agent u zenskom rodu) napustila zbog toga.
Jao i u onom filmu Far and away je bas dobar!
On i Bred potpomognuti Fredijem mi bejahu medju top fantazijama iz detinjstva pa osecam moralnu obavezu da ga branim![]()
Kakva slatkica je on bio
http://3.***************/_06Z3v4vczeI/Su8x9tc7CoI/AAAAAAAAFr0/x_Lc-go_j70/s400/freddie+prinze+jr.jpg![]()
...a sad...
http://3.***************/_i8Gpsxb0HGQ/SAU6EUcyo-I/AAAAAAAAAuY/n08jDGglbfE/s400/Freddie+Prinze+jr.jpg
Moja fantazija iz djetinjstva je Srdjan Todorovic, sve sve pa i bubnjar, pa jos i glumac oho
A ja mnogo volim Kiru i divna mi je i lepa iako se puci iako je premrsava i sve
A ovaj
Nasla sam najljigaviju sliku
![]()
i meni ovaj ranjeni orao budi nagon za povracanjem... ne znam sto... nacin na koji prica, gestikulira... kad kao znacajno pogleda sagovornika, pa one cuvene dramske pauze u govorune znam, mozda kad bih mu vezala ruke i selotejpom prelepila usta...
![]()
![]()
Cillian Murphy
Izgleda kao serijski silovatelj,manijak,ubica....
E,obrisala se slika!!Cak ni forum nije u stanju da ga podnese
Njega sam i ja kacila jednom...zastrasujuc je![]()
on je mnogim curicama sladak, meni je pravi jezivi britanac, ima nesto, taj pogled i to,al mi se ne dopada...lik isti on je isao sa mnom u srednju,sav je bio holden kolfild,curice ludjele za njim,ja iph....
Ja onako-tu i tamoBrate!!Ja ne pamtim glumca da mi je izazvao takav osecaj uzasa.
Ruzan mi jeste,ali mi je to "ruzan" tako minimalno,u odnosu koliko mi je zastrasujuc,kao sto kaze wild.To mi je prava rec.Bas me zanima jel' ima dosije
Pokusacu da se setim jos nekog...ali tesko...
Ja znam tačno zašto je strašan - ima oči kao neka tetka Milka iz komšiluka koja peče deci kolače, taj kofol blagi teleći pogled i te visoke jagodice u kombinaciji sa uvrnuto izraženim usnama....
Sve u svemu faca koja prokleto govori, ' Dođi u garažu, imam bonu... oooh zvučna izolacija, ma to je zato što sam muzičar'.
My ass.
![]()