Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Slozila bih se i za ovu Paris i Lohanku 
gJozne su mi

gJozne su mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nemam pojma da l ima il nema oblline pravo da ti kažem žene i ne šacujem nego je pamtim iz evo kad već spominju kijanua iz djavoljeg advokata pa posle i onog astronautova žena kako beše, eto tu mi se dojmi ko neka aktraktivna širokim masama otkud znam
ja se i dalje ne slažem da možeš da kažeš ''lepa sigurno nije''
pošto mi je to suviše gordo da ne kažem bezobrazno
ali da kažeš da se slažeš da TEBI nije lepa onda oke sve kul![]()

andjeluŠarliz Teron tek nema oblina ( sem nekog sisića tu i tamo) Žena nema ni struka ni kuka...
Al to nema veze, morala sam samo da se ubacim
Inače se slažem sa ovim nenadanim filozofskim postom od poštovane P.G
sarliz jeste lepa i lepsa je naravno od sarah-e,ali nema ni sise ni dupe....sarah ima vece sise iako je sitnija 
slazem seja se i dalje ne slažem da možeš da kažeš ''lepa sigurno nije''
pošto mi je to suviše gordo da ne kažem bezobrazno
ali da kažeš da se slažeš da TEBI nije lepa onda oke sve kul![]()

Nemas sta ti na mene da se ljutis, nijesam ja tebe nazvala bezobraznom.ma ne ljuuuutim se ja ako Tebi nije lepa žeeeeeenoandjelu
Meni su inace svi iz te serijeu kojoj ona glumi odbojni...![]()
e ja ne mogu ovu da svarim nikako...dobro ...vise mi ide na zivce kao osoba,ne mogu da kazem da je ruzna ali ima taj teleci pogled i ume da slozi tu debilnu facu...nesto tipa skarlet..
tori.....ahh....animozitet prema njoj osecam jos iz detinjstva...kako ima neku bljutavu,antipaticnu facu....
ovo kad okačite andjelinu je skroz bezveze iskrenoda l je moguće da je ne biste ni govnjivom pi čkom takle profesorice?
nemam pojma koj ti je ovaj hindus ozgor kolega? ili hindu lezbijka?
a kijanu je isto bio dobar ko leba pre deset godina
![]()
![]()
zgodan jeste, al faca mu je kao da je do malopre orao njivu![]()
isto vazi i za Kevina![]()
?!i onu... Ninu Dobrev.
I jos onaj cobanski pogled kao Misa Barton... E ,sto ste vi zene nekad cudne?!

A ovi Jonasi, Lindzi Lohan, Paris, Son Pen itd itd bacam peglu
Ne dopada mi se S. Pen(makar meni) ni Paris , ali je Son Pen gigant ovako gledano (talenat, gluma , itd,itd).
što se stila tiče,ona nosi brend koji nije dostupan običnoj raji kao i one kreacije direkt sa piste vivijan vestvud u kong kongu ili galijano a svi znamo da ko to nosi na ulici ima petlje i muda itekako, zato se kaže da ima stila,