Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

ma nemam pojma da l ima il nema oblline pravo da ti kažem žene i ne šacujem nego je pamtim iz evo kad već spominju kijanua iz djavoljeg advokata pa posle i onog astronautova žena kako beše, eto tu mi se dojmi ko neka aktraktivna širokim masama otkud znam

ja se i dalje ne slažem da možeš da kažeš ''lepa sigurno nije''
pošto mi je to suviše gordo da ne kažem bezobrazno
ali da kažeš da se slažeš da TEBI nije lepa onda oke sve kul :)

Da ne kazes, a rekla si.
Ja mogu da kazem, ti mozes da se ne slozis.
Moje misljenje je moje misljenje, a ne bezobrazluk.
Nazivanje mene gordom ili bezobraznom,
to je nesto o cemu bi trebalo da povedes racuna ako vec gledas da budes korektna do kraja.
(sto je valjda svrha tvojih postova kad je rijec o ovoj temi na racun mojih postova)

A da zavrsimo ovu polemiku, naravno da Meni nije lijepa, ne pricam ja u ime drugih, samo u svoje.
Ona po meni nikako ne moze biti lijepa, sto sam i napisala- da se slazem sa ljudima kojima nije,
sto znaci da sam svjesna da nekome jeste. Eto toliko o njoj.

Zahvaljujem na paznji i prijatno vece :lol:

Šarliz Teron tek nema oblina ( sem nekog sisića tu i tamo) Žena nema ni struka ni kuka...

Al to nema veze, morala sam samo da se ubacim :P
Inače se slažem sa ovim nenadanim filozofskim postom od poštovane P.G

e slazem se opet sa tobom :) sarliz jeste lepa i lepsa je naravno od sarah-e,ali nema ni sise ni dupe....sarah ima vece sise iako je sitnija :)

208y0yc.jpg

e ja ne mogu ovu da svarim nikako...dobro ...vise mi ide na zivce kao osoba,ne mogu da kazem da je ruzna ali ima taj teleci pogled i ume da slozi tu debilnu facu...nesto tipa skarlet..

ovo kad okačite andjelinu je skroz bezveze iskreno :) da l je moguće da je ne biste ni govnjivom pi čkom takle profesorice? :)
nemam pojma koj ti je ovaj hindus ozgor kolega? ili hindu lezbijka?
a kijanu je isto bio dobar ko leba pre deset godina

Da ne budem porgesno protumacen ,al 'Kijanu je bas bio frajer ! Kontam da zene kod njega bas zestoko nesto mora da odbije u glasu ,gestikulaciji il'cemu vec ,pa da ga proglase sveukupno neatraktivnim ! Mislim da je ok tip ...imao je bas zestoke blistave momente ,sad nemam pojma gde je i kako izgleda ,ali definitivno nikad nije bio los lik !

Poslednja izmena:
hahahaha...odlicna tema, bas sam se nasmejala citajuci sve i svasta...
SJP pa *** nije bas kao konj x)) mada meni je bas kul sto u famoznoj seriji
nisu 4 Pamele, vec 4 rendom zene ;)

Kianu Rivs je bio zakon..mmm, djavolji advokat ;)
A ovi Jonasi, Lindzi Lohan, Paris, Son Pen itd itd bacam peglu :dash:

evo i mog doprinosa temi > mozda je nekome shock za Nikol, ali totalno mi je
antipaticna -> za horor film !! uzas !

Nicole_kidman3cropped.jpg

i ovaj lik...
DanielCraigAAFeb09.jpg

što se stila tiče,ona nosi brend koji nije dostupan običnoj raji kao i one kreacije direkt sa piste vivijan vestvud u kong kongu ili galijano a svi znamo da ko to nosi na ulici ima petlje i muda itekako, zato se kaže da ima stila,

Ja bih nosila i Vivijan Vestvud i Galijana, da mi ga daju za dz kao njoj, i uopšte ne bih mislila da sam bogznakako hrabra ...

Back