Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Katarina Radivojević, nikad nisam kapirao tu famu oko nje, a u vreme Zone Zamfirove su je proglašavali najlepšom glumicom. Nikad doduše nisam kapirao ni famu oko filma, tih dvehiljaditih ili kad je već to izlazilo filmska produkcija u nas je bila skoro debilna. Jedino sam voleo Munje i Kengura jer dobro prikazuju naš beogradski duh (donekle).

Iz nekog razloga Monika Beluči me nikad nije privlačila, tj. ne sasvim, a svestan sam da dobro izgleda. Dok sam se recimo žešće palio na mladu Jennifer Anniston u seksualnom smislu, ali to samo dok sam bio klinac. Dobra je i Jennifer Lawrence, tj. bila je tamo u vreme Hunger Games. Kristen Stewart mi je bila fizički odvratna u Tvajlajtu, a seksualno privlačna u Adventurelandu iz nekog razloga. Emma Stone je bila dobra u Superbad kao teen, sad ne, kad gledam nemam isti osećaj. Julia Roberts nikad, Skarlet Johansen nikad, Megan Fox isto ne mada je ranije imala seksualnu notu a sad se baš uništila plastikom. Natalie Portman mi je jako simpa u Leon, Professional iako bi bilo dobro da ima koju godinu više, Jodi Foster u Taksisti isto jako simpa (samo psihološki, ne seksualno) u nekim momentima, pogotovu kad uzmemo šta se kasnije dešavalo sa Reganom itd.

Pevačica (a i glumica) Madonna mi je kao mlada bila privlačna jako.

Bila mi je ekstremno privlačna (pre svega fizički i psihološki, pa seksualno) Emma Roberts dok je bila mlada, preciznije njena uloga tinejdž-kćerke u We're the Millers. I sada je isto.

gettyimages-1204070797.jpg

Obrve su joj malo previše narasle.

Back