Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Shannon-Elizabeth.jpg

ova iz Americke Pite, zgodna je to stoji, ali osmeh i lice ne mogu da svarim

Meni Sandra Bulok samo izgleda smotano.
Dzulija mi je ok, a Nataša je preseksi baš zato što izgleda tako nadrndano.
Msm, postoje razlike izmedju lep/lepa i seksi...

Sad je vidim trend da se od Natase Ninkovic pravi nekakva seks ikona i kultna glumica.. Ima dosta talentovanijih od nje medju glumicama u dvadesetim i tridesetim, a od ovih malo starijih, iz srednje generacije, Nada Sargin je za nju avion u svakom smislu, talenat, harizma, gluma, pa i lepota... A nije neka razlika u godinama izmedju njih dve... Ali da budem posten, Natasa iako nikad nije bila lepotica, lepsa je od Dzulije i Sandre, al kao paket sve tri su mi bljak..

Bulok mi cak deluje nadmeno i prepotentno, to je subjektivno, mada je glumila dosta tih smotanih uloga sto kazes, po raznim romanticnim komedijama, ne gotivim je nimalo...

Ovde su vidim spomenute Amy Adams (ako je to ona sto je igrala sa Finiksom u filmu Her), Aniston, Johanson i Emma Stone.. Uh...
Jesu razliciti ukusi i nema poente raspravljati, ali meni su sve one slatke, a pogotovo Emma, nju obozavam, uopste nije izvikana, top glumica..
Zasluzeno ima popularnost, Oskara i sve.. Vrh je..

Adamsovu nisam bas puno gledao, izgledom je simpaticna, e sad moguce da nekoga iritira, morao bih je jos negde gledati da dam sud...

Ahahaha meni je tu najjaca reakcija Stiflera i njegovog mladjeg brata koji kasnije igra glavnu ulogu u cetvrtom delu Band Camp..
A ta glumica jel se pojavljivala jos negde, ja sam je samo tu i gledao...
pojavljivala se u seriji Vesele Sedamdesete, kao devojka koja zatrudni sa Kelsom (Ashton Kutcherom) pa kasnije pokusavaju da odgajaju bebu zajedno

Back