gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
A, sta mislis o ovom sto sam ja postavila sa cupavim obrvama? Je l' da da je odvratan?!
On i Magi Džilenhol liče, baš bi mogli da budu brat i sestra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, sta mislis o ovom sto sam ja postavila sa cupavim obrvama? Je l' da da je odvratan?!
On i Magi Džilenhol liče, baš bi mogli da budu brat i sestra.
Jeste Rodžer Mur najsmešniji : )
Meni Anđelina nije lepa nikako, naprotiv, izgleda mi veštački sa tim velikim ustima + ima izuzetno neinteligentan i prost izraz lica.
To je zato što uloga Džemsa Bonda podrazumeva izvesnu autoironiju. To je praktično žanr koji uključuje preterivanje i glumac koji igra Bonda uvek mora da ima taj stav "znam da je ovo totalno nerealno ali važno je da se dobro zezamo". Tu je Rodžer Mur najbolji verovatno jer je imao prethodno iskustvo iz serije "Svetac".
A Danijel Krejg naravno najgori zato što poslednji filmovi više i nisu Džems Bond jer krše pravila žanra.
Imas pravo, mene nervira i onaj njen brat.
Dzos HartnetOvo je neka njegova manje lepa slika, ali mozete staviti i najlepsu, svejedno mi je neprivlacan xD Prosto, tako je dosadan i praznog lika..''lepotan'' a od lepote ne vidim ni ''l''.. pod pojmom ''lepo'' podrazumevam upecatljivo, neka osobena crta lica. On to nema..![]()
Dzejk GilenhalUopste, ti holivudski ''lepotani'' uopste mi nisu privlacni XD Ja sam vise za stari sarm, Klark Gejbl, Marlon Brando ( :balavim: ), Klint Istvud...Mada ima i od mladjih, uglavnom su to engleski glumci. xD![]()
Starije od 45 godina..............
Au,brate,ne zna se koji je gadniji...
Ne znam zasto ljudi blate Sergeja Trifunovica on je skroz dobar glumac. Jeste da ima taj nadrkan medju kojim ja seljacima obitavam stav i da je attention whore (ne znam koji bi bio adekvatan izraz na srpskom jeziku) al je sjajan glumac... Sto se tice brata mu on jeste kriminalno los.
E da, onaj Owen Wilson je zesce iritantan.
Dzos HartnetOvo je neka njegova manje lepa slika, ali mozete staviti i najlepsu, svejedno mi je neprivlacan xD Prosto, tako je dosadan i praznog lika..''lepotan'' a od lepote ne vidim ni ''l''.. pod pojmom ''lepo'' podrazumevam upecatljivo, neka osobena crta lica. On to nema..![]()
Dzejk GilenhalUopste, ti holivudski ''lepotani'' uopste mi nisu privlacni XD Ja sam vise za stari sarm, Klark Gejbl, Marlon Brando ( :balavim: ), Klint Istvud...Mada ima i od mladjih, uglavnom su to engleski glumci. xD![]()
Ja je nisam gotivio ni kao mlađu, kamo li sadau te vam spada i vama svima omiljena glumica Monica Belluci
Ja je nisam gotivio ni kao mlađu, kamo li sada![]()