Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.859
da zna ona malo da ''glumi'' al mi je podnosljiva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rajan Renolds
![]()
Rajan Renolds
![]()
![]()
Iritantan do krajnjih granica.
![]()
Musava.
mada moram priznati da mi se kristen mnogo prolepsala s godinama... ili umisljam? ranije mi je bila ok,a sad ( pogotovo sa njenom pravom bojom ociju,ne smedjim kao sto joj je bilo u twilightu ) mi je nekako lepuskasta....na stranu to sto poprilicno lose glumi
Kad pricamo o atraktivnosti, nije mi bitno toliko koliko je neko lep, vec i neka harizma koja izbija, iz osmeha, ociju i sl. Ja nju prosto ne mogu da smatram atraktivnom jer je kao mrtvo puvalo, sva mi je musava, bilo u filmovima, bilo u intervjuima. Musava.
![]()
Iritantan do krajnjih granica.
to je to matjko... samo moj review zesci
ma znam, gledala sam, ali dzabe. S ovim polu-spustenim kapcima i nadrkanim pogledom, mnogo mi je iritantan. Svaki put kad je zum na njegovu facu, meni dodje da osamarim ekran. Ja nekako povezujem da su ovi svi koji me nerviraju iz nepoznatih razloga, automatski isti ti koje nikako ne mogu da smatram atraktivnima (jer me nerviraju!).
to je to matjko... samo moj review zesci
:smajlikojibalavi: ja sve take neke nadjem posle mi kriv djavo
http://www.imdb.com/name/nm0331516/
joj, tako, tako!![]()
nisi fer... sace ceo dan da mi se mota onaj narodnjak po glavi![]()
jok ovajistrpi do refrena 0:46
![]()
![]()
Znam da cu biti obesena posle ovog posta jer se skoro sve zene sa ovog podforuma ( a i inace ) loze na njega,ali meni se on uopste ne dopada...Lici mi na nekog pecinskog coveka...
joj sto je ruzan ovaj Bardem na ovoj gore slici..
ja sam inace jedna od tih sa foruma sto se lozi na njega..
napisala sam jednom prilikom da smatram Bardem-a hodajucim sexipilom ...i dalje tvrdim da je tako nema veze sto nekad nije bas atraktivan
gledajuci 'Vicky Cristina Barcelona' nisam mu nasla manu...![]()