Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

1_1DO001HG.jpg
sean04.JPG

glumac koji je bio atrakativan...i cija atraktivnost ne bledi sa godinama...:)

Danas medjutim,skoro sve neki pedercici.

Danas sve metroseksualci s pocupanim obrvama, prolepsani u photoshop-u... to bre nema trunku harizme, namesten im imidz, biografija im smisljena... ma strasno!

istina :(
nema originalnih, samo modernih...
dobijam kompleks od takvih "muškaraca"
...ženstveniji, sređeniji, doteraniji, mirišljaviji od mene. :mrgreen:

meni su tu samo sesi atraktivne...
ništa drugo. :D

Eh, covek za kojim bih ja poludela da sam zivela u Holivudu ili NY i rodjena ranije.
A zeznule bi me i pretekle na putu do njegovog srca (ili u njihovom slucaju mozda bolje slica) air-brained manekenke, pevaljke ... patila bih sigurno :sad2:
Jedino bi mogla da me povadi rakija s prasecim pecenjem ili rostiljem, to jest moji srpski koreni i nase narodne umotvorine, da dodjem do njegovog srca preko stomaka :lol:

NYNY-3-1.jpg
cms2574696va-1-1.jpg

n794759871_670021_5696-1.jpg
nmjkiutrewq-1.jpg

A sta je zenama toliko lepo kod De Nira?
Ili kod Son Konerija?
Stav?

Ja cu da kazem za De Nira, jer se ja ovde najvise lozim na njega :rumenko:
Pa bre lep mi je BIO, sad je mator covek.
Imao je sasvim lepe crte lica, ima osmeh i oci WOW!
Znaci neki prodoran, mnogo dobar pogled, a osmeh da se istopim :lol: Da me cuje momak... ma verovatno zna to i da ne procita :lol:

Tako... znaci meni je on bio wow lep covek, ali to je meni. Sad ne znam koliko jos osoba tako misli, i iskreno me nije briga :)
Sto se stava tice... verujem da ima i toga. Ali meni se svidja i kako je izgledao u svakom smislu.

Znaci neki prodoran, mnogo dobar pogled, a osmeh da se istopim :lol: Da me cuje momak... ma verovatno zna to i da ne procita :lol:

Tako... znaci meni je on bio wow lep covek, ali to je meni. Sad ne znam koliko jos osoba tako misli, i iskreno me nije briga :)
Sto se stava tice... verujem da ima i toga. Ali meni se svidja i kako je izgledao u svakom smislu.
takodje..
deniro iz mladjih dana.

Ja sam mislila da je zgodan jos kad sam bila klinka. A nisam cak ni neki njegov ultra-veliki fan.

Back