glumac koji je bio atrakativan...i cija atraktivnost ne bledi sa godinama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas medjutim,skoro sve neki pedercici.
Danas sve metroseksualci s pocupanim obrvama, prolepsani u photoshop-u... to bre nema trunku harizme, namesten im imidz, biografija im smisljena... ma strasno!
istina
nema originalnih, samo modernih...
dobijam kompleks od takvih "muškaraca"
...ženstveniji, sređeniji, doteraniji, mirišljaviji od mene.
meni su tu samo sesi atraktivne...
ništa drugo.![]()
ovo je lepa žena:
A sta je zenama toliko lepo kod De Nira?
Ili kod Son Konerija?
Stav?
takodje..Ja cu da kazem za De Nira, jer se ja ovde najvise lozim na njega
Pa bre lep mi je BIO, sad je mator covek.
Imao je sasvim lepe crte lica, ima osmeh i oci WOW!
Znaci neki prodoran, mnogo dobar pogled, a osmeh da se istopimDa me cuje momak... ma verovatno zna to i da ne procita
Tako... znaci meni je on bio wow lep covek, ali to je meni. Sad ne znam koliko jos osoba tako misli, i iskreno me nije briga
Sto se stava tice... verujem da ima i toga. Ali meni se svidja i kako je izgledao u svakom smislu.
Ja sam mislila da je zgodan jos kad sam bila klinka. A nisam cak ni neki njegov ultra-veliki fan.Ja cu da kazem za De Nira, jer se ja ovde najvise lozim na njega
Pa bre lep mi je BIO, sad je mator covek.
Imao je sasvim lepe crte lica, ima osmeh i oci WOW!
Znaci neki prodoran, mnogo dobar pogled, a osmeh da se istopimDa me cuje momak... ma verovatno zna to i da ne procita
Tako... znaci meni je on bio wow lep covek, ali to je meni. Sad ne znam koliko jos osoba tako misli, i iskreno me nije briga
Sto se stava tice... verujem da ima i toga. Ali meni se svidja i kako je izgledao u svakom smislu.