Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

^ On je jedan od onih likova koji deluju drago i fino :)

Na primer nisam sigurna da li bih se smuvala sa Brandom :)
Kretenski zvuci, ali je zapravo metafora :) Htela sam reci da je on look but don't touch tip frajera.
Lici na muskarce koji su uvek dominantni, pomalo sovinisti i vrte zenu kako oni stignu.
Moguce da je samo tako delovao... ali eto ostavlja utisak da je otkacen i tezak.
Vise je bio dobar za neku avanturu, dok su za duze staze bolji ovi sto su dobrici i simpice :)

Heh..dobro si to opisala.
To je i neko moje misljenje.
Nikada nisam padala na te zavodnike,sto ako nisu u centru paznje,nista nisu uradili.Nikada ne bih mogla da verujem takvoj osobi.
Nemam ja nista protiv teskih i neobicnih ljudi,cak sta vise,ne volim obicne smrtnike :),volim da je drugaciji,
ali neobicni u smislu interesovanja i inteligencije a ne saroliko ljubavno iskustvo.

Dve stvari koje mene nerviraju kod nekih danasnjih glumaca i muskaraca generalno, su 1) opsesija bildovanjem, 2) depilacija tela. Ne znam koji je idiot izmislio da muskarci treba da imaju glatke grudi, noge i ruke :roll: Dobro, gadno je ako imaju dlakava ledja, a i nije bas super ako lik ima preterano dlakave grudi koje izgledaju kao tepih, ali to ipak nije tako cest slucaj. Ali kad je muskarac normalno maljav, to je bas seksi. A sto se tice misica, ja volim misicavo musko telo, ali pritom mislim na normalne misice, koje deluju stvarno, ne one napumpane, preterano nabildovane koji se sad svuda vidjaju na TV-u, po reklamama, u casopisima... Ne kapiram taj "300" fazon - lepo je da muskarac izgleda kao muskarac, ali ne kao Terminator ili lik iz video igrice!!! Meni to uopste nije privlacno ni seksi. Ali to su standardi koji danas propagiraju mediji, isto kao sto propagiraju nenormalno mrsave zene sa silikonskim sisama. I onda svaki cas vidim da neku lepu, vitku glumicu sa oblinama, na IMDB ili nekom slicnom sajtu neki idiot naziva debelom, bas kao sto svaki cas vidim da zgodne, vitke i misicave (ali ne nabildovane) glumce negde neko naziva mrsavim.

I dalje jedna jedina Keli Bruk -

Prilozi

• 20060920-Kelly-Brook-01.jpg
    20060920-Kelly-Brook-01.jpg
    12,2 KB · Pregleda: 9
  • 20060920-Kelly-Brook-02.jpg
    20060920-Kelly-Brook-02.jpg
    15,4 KB · Pregleda: 7
  • 20060920-Kelly-Brook-03.jpg
    20060920-Kelly-Brook-03.jpg
    18,5 KB · Pregleda: 11
  • 20060920-Kelly-Brook-04.jpg
    20060920-Kelly-Brook-04.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 12
  • 20060920-Kelly-Brook-06.jpg
    20060920-Kelly-Brook-06.jpg
    16,7 KB · Pregleda: 10
e sad totaaa-lno objektivno, ne uzimajuci da mi je on omiljeni glumac, ali kao mlad meni je de niro ljepsi i od depa i od pita i od svih ovih danasnjih glumaca-manekena...

a pacino je grdan ko lopov

Nije Al bio grdan :(
On ima onu pravu italijansku lepotu, meni se svidja kako je izgledao '70 i '80.
Pogotovu u Kumu, Serpiku, Moru ljubavi...

A De Niro... :heart:
Meni licno jeste uvek bio fizicki zanimljiviji i privlacniji kao mladji i od depa i od pita i bilo kog drugog glumca. Ali to je meni... mada znam gomilu zena/devojaka koje misle isto.
Naravno, i Dep i Pit su lepi ljudi, ali eto De Niro mi je nekako mnogo privlacan, pa ima neki opasan pogled, lep osmeh... a i deluje skroz muzevno i karakterno.
Mladog De Nira ne bi ja menjala ni za bilo kog "lepotancica" iz sveta filma :rumenko:

A De Niro... :heart:
Meni licno jeste uvek bio fizicki zanimljiviji i privlacniji kao mladji i od depa i od pita i bilo kog drugog glumca. Ali to je meni... mada znam gomilu zena/devojaka koje misle isto.
Naravno, i Dep i Pit su lepi ljudi, ali eto De Niro mi je nekako mnogo privlacan, pa ima neki opasan pogled, lep osmeh... a i deluje skroz muzevno i karakterno.
Mladog De Nira ne bi ja menjala ni za bilo kog "lepotancica" iz sveta filma :rumenko:
:lol::lol::lol:
jos onako minijaturan, joooooooj
pravi kinez :D :D :)

:lol::lol::lol:
jos onako minijaturan, joooooooj
pravi kinez :D :D :)

pa nije ti ni de niro vlade divac :)
de niro je reko u jednom intervjuu za nas nedeljnik Evropa kako je kao mladji imao kompleks zbog visine.
I jos su mu neki nasi likovi rekli da je na srpskom bob zrno povrca :)
I on onda reko prijateljima da ga ne zovu vise Bob :D Jer i onako pati sto nije visi, a jos mu i ime znaci zrno na srpskom :D
Posle ga je kao proslo to .... :)

Ja ne znam sto se patio... mene bi bolelo uvo koliko sam visok (vec sam u ulozi muskarca :) ) ako me hoce zene koje mi se svidjaju...

Gde ruzan... Pacino je meni bas bio lep na neki specifican nacin kad je bio mlad, u vreme kad je snimao Kuma 1/2, Serpika, Cruising itd. I De Niro mi je uvek bio mnogo zgodan, ali mi se nekako Al vise svidjao, ima nesto... :D

Na zalost, lice mu se dosta promenilo sa godinama...:( kao i glas, nekad nije bio toliko rapav. Ono, ja volim malo rapave glasove, ali ovo je malo previse...

De Niro sa druge strane, nije se toliko fizicki promenio. Sada mi on izgleda bolje.

Gde ruzan... Pacino je meni bas bio lep na neki specifican nacin kad je bio mlad, u vreme kad je snimao Kuma 1/2, Serpika, Cruising itd. I De Niro mi je uvek bio mnogo zgodan, ali mi se nekako Al vise svidjao, ima nesto... :D

Na zalost, lice mu se dosta promenilo sa godinama...:( kao i glas, nekad nije bio toliko rapav. Ono, ja volim malo rapave glasove, ali ovo je malo previse...

De Niro sa druge strane, nije se toliko fizicki promenio. Sada mi on izgleda bolje.

Al se podvrgava plasticnoj hirurgiji, tako da mislim da ga je to zeznulo te sad izgleda neprirodno. A i stariji je od De Nira. Jeste da su u pitanju 3 godine, ali to je mala razlika samo kad si mlad, kad si mator svaki mesec ti je dragocen i ima uticaja na izgled :)

Back