Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ja sam još muško...ali eno Gary mi je u avataru :ok: :mrgreen:

I udenuo si ga izmedju Monike (bila-mu-nevesta-u-Drakuli) i Odri... Da to li nesto (nesvesno?) porucujes?

Ta foto sesija mi je uvek bila malo "creepy", ne znam zasto, mozda zbog vuka (lisice?)

Likcina je Gary, al i on je omatoreo... Sta ces.

pu_o6.jpg

OUT059900.jpg

g05289.jpg

A jel ima neki za koga mislis da nije ruzan, vec da je faca? :)

leo di caprio :heart::heart::heart::heart::heart:

haha
mrzim te bejbi fejsove, cini mi se da ne izlaze van bez dvosatnog sminkanja :D , a jos nemaju dvije ciste u glavi. To faca podrazumjeva i neku harizmu, a ovi to nemaju sigurno

de niro je meni kralj
brando je ruzan, ali je lik nevidjen, mislim da su mu lako padale :DD i da bi danas bio 100 puta veci frajer od ovih pedercina

Poslednja izmena:
leo di caprio :heart::heart::heart::heart::heart:

haha
mrzim te bejbi fejsove, cini mi se da ne izlaze van bez dvosatnog sminkanja :D , a jos nemaju dvije ciste u glavi. To faca podrazumjeva i neku harizmu, a ovi to nemaju sigurno

de niro je meni kralj
brando je ruzan, ali je lik nevidjen, mislim da su mu lako padale
:DD i da bi danas bio 100 puta veci frajer od ovih pedercina

I bre crni Ilija... kako Brando ruzan? :)
Jeste on malo grublje delovao, ali je bio bas lep kao mlad.
Sto se tice ovoga za zene, obojica su imali vise nego sto ce ovi fensercici sresti na ulici :cool:
Brando je izgleda otrsio pola Holivuda, kazu da je bio sa Brizit Bardo, Merlinkom, Gretom Garbo, Dzoan Kraford, Bergmanovom, Ditrihovom, Bet Dejvis, Grejs Keli... ako je to istina :)
Mada sto ne bi bila kad u tom svetu i onako vlada zakon "svi smo nasi samo jasi" :)

Ma je l' to onaj mali iz "Veridba je dugo trajala"????

Jeste....
e sad,pošto me nije bilo neko vreme,prosto moram da kažem:
1.Gaspar je ........:heart::heart: (dovoljno sam rekla)
2.Brando je jedini lik iz tog ,kako ja kažem "praistorijskog" vremena,koji je bio nevidjena faca......
3.Gary mi baš nije lep,ali je definitivno faca...ali definitivno...Posebno mi se svideo u Drakuli.....Bio je extra tamo,super je odglumio i sve to...
4.Onaj iz "Reži me" je katastrofa.Ne znam šta žene vide u njemu,zaista.
5.I oper za Havijera....Fuj,bljak.
Eto....:P
:lol:

Back