Gaspard Ulliel, jako simpaticna osoba 

najpoznatiji po
ulozi

najpoznatiji po
ulozi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ulozi

Meni ovaj doktor iz Rezi me izgleda zlo i odvratno. Nije ruzan covek(mada nije ni prelep), jednostavno deluje antipaticno i pokvareno, kao ljiga.
Nema... vreme je da se unese malo klasike na ovu stranu. Previse metro likova.
Covece, prosto da ih pitas u kom salonu cupaju obrve i koju kremu za lice koriste
Bolje bi nam kozmeticke savete dali od svake drugarice
A i te slike... pa iz aviona se vidi da su photoshop-ovane... da ne govorim o njima, koji poziraju vise od svake top manekenke.
Troy je jako komplikovan lik kao i svi tamo...meni se on ne dopada fizicki i jeste umijereno do blago ljigav, ali je u stvari dobra osoba ...i da nije,cijenim ga zbog njegove iskrenosti
evo malo old tajmera, koji su stvarno bili frajeri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Propustila sam taj prvi post.. Gde se moze naci?![]()

Hahahah... Ali kako se setiste obrva? Ja to ne bih skontala.

ja ga znam samo iz tog jednog filma gde glumi mladog hanibala... lichi na onog..chek da vidim kakose zove na imdb...glumi uvek neke latino dilere droge i manijake
Michael Wincott
![]()
ko da mu je cale![]()

) Tu je cak i Javier Bardem (iako je sav kao neki bik, ali u tom zecu lezi grm valjda) i, recimo, Gary Oldman, koji je daleko od lepote ali "ima nesto". (sta cu, imam cudan ukus
)
recimo, Gary Oldman, koji je daleko od lepote ali "ima nesto". (sta cu, imam cudan ukus)
.
.
.
.
.
.. and last, but certainly not the least, Gary!
![]()