Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Gaspard Ulliel, jako simpaticna osoba :)

gaspard_ulliel%20-%209%20-%20hannibal_rising.jpg

:cmok:

gaspard_ulliel_200805_3.jpg

gaspard_ulliel_200805_2.jpg

najpoznatiji po :heart: ulozi

09hannibal650.jpg

Meni ovaj doktor iz Rezi me izgleda zlo i odvratno. Nije ruzan covek(mada nije ni prelep), jednostavno deluje antipaticno i pokvareno, kao ljiga.

Nema... vreme je da se unese malo klasike na ovu stranu. Previse metro likova.
Covece, prosto da ih pitas u kom salonu cupaju obrve i koju kremu za lice koriste :)
Bolje bi nam kozmeticke savete dali od svake drugarice :)
A i te slike... pa iz aviona se vidi da su photoshop-ovane... da ne govorim o njima, koji poziraju vise od svake top manekenke.

Troy je jako komplikovan lik kao i svi tamo...meni se on ne dopada fizicki i jeste umijereno do blago ljigav, ali je u stvari dobra osoba ...i da nije,cijenim ga zbog njegove iskrenosti

evo malo old tajmera, koji su stvarno bili frajeri

039_65956Gregory-Peck1-2.jpg

CaryGrant.jpg

paul-newman.jpg

James_Dean_1.jpg

T167228~Steve-McQueen-Posters.jpg

Poslednja izmena:
Ja ne cupam obve a on cupa... Cccc, gde to ide svet? :P

Ali cek, otkad je ovo tema "glumci koje NE smatrate atraktivnim"?

Sto se mene tice, osim Deppa, koji se dopada mnogima, svidjaju mi se glumci koji su... pa, ne ruznjikavi, ali svakako poseduju "nekonvencionalnu lepotu" (politicki korektan izraz za ruznjikavog)... Koji poseduju "ono nesto", iako cesto ne mozes da definises sta je to.

Govorim o likovima kao sto je Benicio (sto je najgore, on i Brad Pitt donekle lice, ali Brad mi je bas bezveze, dok je Benicio... pa, Benicio).. Pa onda Liam Neeson (koji ne bi bio harizmatican da nema onakav nos :P) Tu je cak i Javier Bardem (iako je sav kao neki bik, ali u tom zecu lezi grm valjda) i, recimo, Gary Oldman, koji je daleko od lepote ali "ima nesto". (sta cu, imam cudan ukus :P)

Benicio (Medicine, Medicine!)

beniciodeltoromg6.jpg

Liam... J.bt, stvarno, dugaciji nos bi pokvario utisak...

liam-neeson-20060930-165022.jpg

Javier... o njemu je vec bilo reci...

cusl02_bardem0503.jpg

... and last, but certainly not the least, Gary!

010.jpg

Back