sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
ovdje ledger ne izgleda lijepo,ali cisto da postavim zbog nacina na koga ga Mathilda drzi...
...bas fino ...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bas fino ...
). A mislim da je samo jednom glumio Indijanca, u svom filmu "The Brave".: shy :
Ja imam fetish na indijance. Divan mi je <3
A sto se Brendona Frejzera tice ( nisam sigurna da li se tako cita) meni je on simpatican.
Nije lep ali je onako..sta znam, slatkica![]()
Bio mi je sladak jako u onom filmu gde glumi bracu blizance, jedan umire na pocetku a drugi je neki snob![]()

Oci....)
Oni kao da su rodjeni da "nose" samo duge kose,nekako su mi nikakvi(da se tako izrazim) kada se ošišaju.....

To za dugu kosu se podrazumeva.
Mada, meni se duga kosa uvek podrazumeva.![]()

)

Nije mi lep, cak i ne volim plavusane(cast izuzecima) ali mi je nenormalno sarmantan i simpatican covek.
Jednom recju faca.
Nemam bas neke njegove extra slike, al' dobro sad... nisam ni ja svemoguca
![]()
![]()
![]()

Nije mi lep, cak i ne volim plavusane(cast izuzecima) ali mi je nenormalno sarmantan i simpatican covek.
Jednom recju faca.
Nemam bas neke njegove extra slike, al' dobro sad... nisam ni ja svemoguca
![]()
![]()
![]()

Je l' ovaj glumio u "Memoarima jedne gejse"?indijanci su ...ima svakojakih,ali ima bas lijepih
frejzer mi se ne dopada, izgleda tupavo...i nema taj faktor x ,neko rece prije
![]()
![]()
![]()

A...?pi i i ii pi

Oci....)

Meni ovaj doktor iz Rezi me izgleda zlo i odvratno. Nije ruzan covek(mada nije ni prelep), jednostavno deluje antipaticno i pokvareno, kao ljiga.
Nema... vreme je da se unese malo klasike na ovu stranu. Previse metro likova.
Covece, prosto da ih pitas u kom salonu cupaju obrve i koju kremu za lice koriste
Bolje bi nam kozmeticke savete dali od svake drugarice
A i te slike... pa iz aviona se vidi da su photoshop-ovane... da ne govorim o njima, koji poziraju vise od svake top manekenke.