Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

heath-ledger-matilda.jpg

ovdje ledger ne izgleda lijepo,ali cisto da postavim zbog nacina na koga ga Mathilda drzi...:) ...bas fino ...

Ja sam se svojevremeno lozila na Indijance. Tako da... Razumem vas.

Meni se Johnny Depp svideo jos kada sam imala 11 godina, kada uopste nije bio toliko popularan... I da, svideo mi se jer je Indijanac (bar delom :P). A mislim da je samo jednom glumio Indijanca, u svom filmu "The Brave".

Ok, ovo je mozda bilo "too much information", izvinjavam se.

: shy :
Ja imam fetish na indijance. Divan mi je <3
A sto se Brendona Frejzera tice ( nisam sigurna da li se tako cita) meni je on simpatican.
Nije lep ali je onako..sta znam, slatkica:)
Bio mi je sladak jako u onom filmu gde glumi bracu blizance, jedan umire na pocetku a drugi je neki snob:D

E na taj sam film mislila kad sam napisala u prethodnim postovima!:)
He ,he.....Divan,divan.....;)
A pročitala sam negde za Džonija.....Malo sam se iznenadila,nisam to znala,mada podseća malčice na Indijanca,ali opet nisam razmišljala o tome....
Nekako je -čokoladan.....;)
Mada,sad razumem zašto je tako savršen......:rumenko:
Mada,ovaj Adam skoro pa je savršen(bio) kad je bio mladji.......
Oni kao da su rodjeni da "nose" samo duge kose,nekako su mi nikakvi(da se tako izrazim) kada se ošišaju.....
@Quiet Rebel - slažem se,totalno,samo što meni ceo život govore da sam poseban slučaj kad je u pitanju ukus...Ja uvek "iskopam" neke što pola sveta ne zna za njih.....:lol:

Meni ovaj doktor iz Rezi me izgleda zlo i odvratno. Nije ruzan covek(mada nije ni prelep), jednostavno deluje antipaticno i pokvareno, kao ljiga.

Nema... vreme je da se unese malo klasike na ovu stranu. Previse metro likova.
Covece, prosto da ih pitas u kom salonu cupaju obrve i koju kremu za lice koriste :)
Bolje bi nam kozmeticke savete dali od svake drugarice :)
A i te slike... pa iz aviona se vidi da su photoshop-ovane... da ne govorim o njima, koji poziraju vise od svake top manekenke.

No, evo ga Apolon... takve vise ne prave, nema takav ni preko teleshopa da se naruci.
Drzi do sebe, ima stav i svoje ja, nije nicija lutka, nema kod njega cile-mile.
Ono iskonsko musko, muskarcina na kub.
kinopoiskru-Marlon-Brando-415194_16-1.jpg

n506550417_854504_8248-1.jpg
kinopoiskru-Marlon-Brando-391311-1.jpg

I jos jedna muskarcina... on se nikad nije sliko kako pozira sa otkopcanom kosuljicom, kompjuterski ispravljen ili bilo kako drukcije namontirano da bude baja. Verovatno bi se smejao na takve predloge.
Ne zivi covek od svog mesa :)
Njegov stadijum frajerstva i macizma danasnje sekaperse nece dostici da se jos 10 puta rode :)
outia_07-3-1.jpg

newyork9-3-2.jpg
tdriver_014-2.jpg

Meni ovaj doktor iz Rezi me izgleda zlo i odvratno. Nije ruzan covek(mada nije ni prelep), jednostavno deluje antipaticno i pokvareno, kao ljiga.

Nema... vreme je da se unese malo klasike na ovu stranu. Previse metro likova.
Covece, prosto da ih pitas u kom salonu cupaju obrve i koju kremu za lice koriste
Bolje bi nam kozmeticke savete dali od svake drugarice
A i te slike... pa iz aviona se vidi da su photoshop-ovane... da ne govorim o njima, koji poziraju vise od svake top manekenke.

Slazem se, od reci do reci...
Posebno u vezi tog glumca iz Rezi me...
Deluje mnogo ljigavo ..kao da samo ceka da napakosti:(

Back