Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Che_Best.jpg

Morrisonj070707_468x381-1.jpg

41MK9B11FKL_SL500_AA280_-1.jpg

Colin-Farrell-004-1.jpg

:mrgreen:

Morison mi ima neke interesting oci... ne mogu da opisem to.

De Nira necu da komentarisem. I onako ne znam da objasnim sto mi je uvek bio naj simpa.

A Farel jeste frajer... sto jes jes :) Al' imam blagi utisak da je paljevina i da se folira... samo sto to nije validno, to je moj feeling, znaci nije nista :)

Poslednja izmena:
Morrisona volim kao osobu...ima pogled,ali me odbija nekako...ne znam...kad mu vidim fotku i nije nesto ali kad pjeva ili daje intervju ne mogu da ostanem ravnodusna :)
de niro i dalje odlicno izgleda,za razliku od pacina koji je prava baba postao :D

Imao je Morison malo stav kao da je mnogo vazan i iznad drugih, kao da je Mesija...
Al' ja mu oprastam i to me ne odbija, jer je ipak bio genije... pa mu se moze :)

Pacino se upropastio plasticnom hirurgijom, a De Niro zdere i nije ga briga kako izgleda, ne pokusava da se podmladi i radi na sebi... ne znam da li izgleda bolje, obojicu ih volim kad su bili mladi, ali znam samo da Robert izgleda prirodnije sada.

Poslednja izmena:
Clooney je bio simpatican ,onako,smekerast...
A sad...nemam rijeci.
Nemate pojma kako lici na oca (Clooney).Nikad nisam vidjela da sin toliko lici na oca.

Da... Clooney je bio bas sweet. Sad mi nesto pih...
A nije toliko mator da bi przo propao.
Mislim, on ima verovatno 50 godina, a ima gomila glumaca koji su u tim godinama izgledali prirodno i privlacno i dalje.
Al' hvata ga sujeta, ne zeli da ostari pa ide pod noz...

Da... Clooney je bio bas sweet. Sad mi nesto pih...
A nije toliko mator da bi przo propao.
Mislim, on ima verovatno 50 godina, a ima gomila glumaca koji su u tim godinama izgledali prirodno i privlacno i dalje.
Al' hvata ga sujeta, ne zeli da ostari pa ide pod noz...

On nema 50 godina...ja sam se sokirala.
Ima 47 .
Ili 46,znam da je rodjen 1961 ne znam koji mjesec.
I to njegovo hvatanje za neke manekenke i izričito reći da ne želi djecu...ok sve je to ok...ali ima on godina,a i dalje se ponaša kao da mu je petnaest.
anyway...njegov izgled je uvijek bio topao i neki Ujak Džordž izgled...sad...bezveze

Back