Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Robert Taylor

600full-robert-taylor.jpg

Keira Knightley

I mean, look at her!

091808_keira08_400x400_large.jpg

Uzasna je kada pocne da melje tom njenom vilicom, posebno kada pocne da se davi glumeci tu britisnes. Bas je dosadna. Jedino sto je mrsava i to je odlicno.

Htela sam samo da se vratim na temu:
Dakle, ne mogu da verujem da Lucky girl tako psuje i to u razgovoru sa mnom, koja nikada ne psujem ili vredjam nekoga.

Kako je odvratna i bubuljicava, kao bubuljicavo prase. podseca me na moju drugaricu Draganu, koja je zivela kod "Sava centra". Ona je bila tako jadna i ruzna. Pricala je sve kao da je naucila napamet i muvala se sa svima, a bas je bila klinka.

Pa realno, svi mi imamo bubuljice i hiljadu drugih mana, samo se kod nekih to otkrije tek kad skinu onih nekoliko centimetara sminke i pudera.

haha... Adriana kutchka zasluzila je bulet in d head... samo da nije ista glumica u pitanju... mada ona ni nema mejdzor ulogu... navijam za Dzeksovu fijanse... oduvek me je nervirala....

Sto? Nije ista glumica, to bi bilo preblago... a ovo je bilo bas onako potresno. Bas sam sad pisao na pdf Televizija kako su previse brutalni prema gledaocima jer nas prvo vezuju za neke likove, da bi ih onda sutnuli kao nista.

A ova Dzeksova zenka... nakon seste epizode sam u teskoj dilemi da li je uradila to sto mislim da jeste... Okrutni su, stvarno.

Poslednja izmena:

Back