- Poruka
- 6.538
Kakav je to recnik?
Rečnik žestoke ribe sa beogradskog asfalta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je to recnik?
Kakav je to recnik?
Rečnik žestoke ribe sa beogradskog asfalta...
Keira Knightley
I mean, look at her!
![]()
:
Dakle, ne mogu da verujem da Lucky girl tako psuje i to u razgovoru sa mnom, koja nikada ne psujem ili vredjam nekoga.
Lexi Sakowitz
![]()
Kako je odvratna i bubuljicava, kao bubuljicavo prase. podseca me na moju drugaricu Draganu, koja je zivela kod "Sava centra". Ona je bila tako jadna i ruzna. Pricala je sve kao da je naucila napamet i muvala se sa svima, a bas je bila klinka.
Lexi Sakowitz
![]()
Gde da nadjem ovu da gledam ?
Pojavljuje se u nekoliko scena nove sezone SOA. Ali vredi videti te scene za sve pare![]()
Cuo sam da riknjava neko od glavnih likova... ali nemoj da mi kazes....
Jasta... nisam se tako rastuzio jos od kada je Silvio roknuo Adrijanu u onoj sumi...
haha... Adriana kutchka zasluzila je bulet in d head... samo da nije ista glumica u pitanju... mada ona ni nema mejdzor ulogu... navijam za Dzeksovu fijanse... oduvek me je nervirala....
Kako je odvratna i bubuljicava, kao bubuljicavo prase. podseca me na moju drugaricu Draganu, koja je zivela kod "Sava centra". Ona je bila tako jadna i ruzna. Pricala je sve kao da je naucila napamet i muvala se sa svima, a bas je bila klinka.