Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Nicola Pagett u Operation: Daybreak (1975).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li gledala onu sa Itanom Houkom, kad je Danska, zapravo, nekakva moderna kompanija?
Ali oni (film sa Itanom) možda nisu ni želeli da budu zabavni na prvu loptu, kao Zefireli...gledam poslednjih nekoliko stranica - sve sami skrndelji. šta je to s vama narode, imate li vi oči?

Jesam, i nije mi se posebno dopao. Ali tada još nisam volela Itana, a ni Džuliju. U stvari bi trebalo da im dam još jednu šansu... u to vreme mi se učinio mnogo mlak. Sad sam ponovo pogledala ko sve igra u tom filmu - volim većinu glumaca, tako da sam možda i pogrešila... ali u ono vreme mi se učinio blago dosadan što je najveći zločin kad je Šekspir u pitanju. Ti si ga gledala? Da li ti se svideo?
Prosto mi se učinilo da film nema onu ludačku energiju koju uvek očekujem od tih adaptacija - Branin Hamlet je stalno uzbudljiv, a bogami i MelovAli oni (film sa Itanom) možda nisu ni želeli da budu zabavni na prvu loptu, kao Zefireli...

Obožavam da gledam Šekspira u svim mogućim varijantama, ali se trudim da imam neku meru (koliko je moguće), jer posle danima presrećem (i smaram) ljude u oduševljenju.
E, da: nikako da vidim neku dobru Ledi Magbet. To jeste jedan od, možda, najtežih likova za glumu, ali mi je baš zato i čudno da se neko veliko ime toga nije latilo. Bibi Anderson, na primer. A možda i jeste, ali ja ne znam.

Benedikt bi bio fenomenalan Hamlet, ideja ti je genijalna! (Ko zna, možda ga je i glumio u školi, bar?)
I mene je iznenadio Mel Gibson, iako meni ne liči na Čaka Norisa jer sam ja kao klinka obožavala Mad Maxa, pa mi je ostao drag... do nedavno.
A inače smo izgleda isti manijaci kada je Šekspir u pitanju
Da li si gledala Krvavi presto? Kurosavin Magbet, faudalni Japan. Jeziva je.
http://www.imdb.com/title/tt0050613/
Manje mučna verzija je onaj prepričani Šekspir, sa Magbetom u kuhinji - meni se svidelo kako su to uradili, pogotovo je početak genijalan, sa đubretarima umesto veštica
http://www.imdb.com/title/tt0453514/
(pogledaj celu seriju, ako nisi videla, divno je http://www.imdb.com/title/tt1062205/)

U uzi izbor ulaze: Ralf Fajns Pogledajte prilog 233438;
Kako sam se ja lozila na njega kao klinka... A ako cemo iskreno ne bi mi skodilo da provedem neko vreme sa njim 
Kurosavu sam gledala, a ovu seriju nisam. Suuper zvuči! Puno ti hvala
Jurim i dalje ovaj novi braće Taviani, ali nalazim samo neke prevara torente
Ne znam na osnovu čega mislim da dobar Hamlet mora da bude pozorišni glumac (ne znam da li je Benedikt to, Alan Rikman jeste), tj. za Šekspira uopšte. Tako je Al Paćino genijalni Šajlok, pored koga Džeremi Ajrons izgleda neprimetno (sigurno si gledala: http://www.imdb.com/title/tt0379889/ )

)Jaoj Ralf Fajns... Sad sam skoro odgledala po ko zna koji put "Engleski pacijent" i zapitala se kako sam njega zaboravilaKako sam se ja lozila na njega kao klinka... A ako cemo iskreno ne bi mi skodilo da provedem neko vreme sa njim
![]()
Imamo, ali mi smo filmofili i ne gledamo samo reklame. Naš ukus je prefinjen![]()
U "Orkanskim visovima" mi je neodoljiv iako je nekako mracan...Da!Meni je ipak u "Orkanskim visovima" najbolji, volim taj malo klosarski, dzipsi fazon. A zaboravila sam da pomenem i Franco Nero ima "to nesto" Pogledajte prilog 233445, Pogledajte prilog 233446

U "Orkanskim visovima" mi je neodoljiv iako je nekako mracan...
Jel Franco Nero igrao Banovic Strahinju ili sam ga ja pomesala sa nekim drugim glumcem?![]()

Sad sam se setila,skoro je isla neka britanska serija na rts1,u kojoj se pojavljuje Franko Nero,poznala sam ga po ocima...Ja sam se odusevila kako covek izgleda,jeste da je u godinama,ali je stvarno savrsen za svoje godine.![]()
)Ma kakav B.Pit,ne znam zasto ali on meni nikad nije bio nesto posebno,nekako mi je suvise izvikan...Ipak je ovaj covek moja tiha patnja.Joj, jeste. Ako za nekoga, fizicki, mogu reci da je pravo musko- on je. Istovremeno i sirov i fin. Da, kao Strahinja je odlican, sve se uklopilo, i taj viteski izgled i karakter lika... (dok su se dr. devojcice lozile na B. Pita i sl., ja sam na njega)
Od nekih tinejdzerskih dana,pa do danas.Ima tako nesto neodoljivo u pogledu,stavu...Ne znam da objasnim...
Ma kakav B.Pit,ne znam zasto ali on meni nikad nije bio nesto posebno,nekako mi je suvise izvikan...Ipak je ovaj covek moja tiha patnja.Od nekih tinejdzerskih dana,pa do danas.Ima tako nesto neodoljivo u pogledu,stavu...Ne znam da objasnim...
Pogledajte prilog 233602Pogledajte prilog 233603Pogledajte prilog 233604
E sad, da objasnim i zasto, jer mnogi mi se smeju kada cuju xD A ne bi trebalo
Uvek sam ga nekako zamisljala kao Vuka Isakovica, ili Vukasina Katica (ili Tolu Dacica xD), kao nekog pravog muskarca, pravog Srbina.
Zvucim glupo xD Drugacije ne mogu da objasnim xD Bas je,pravi muskarac...
Koji kontrast izmedju Fajnsa i Bandovica xDDD ali obojica su 
I meni je Ralf Fajns tiha patnja.![]()
Ljubomir BandovicE sad, da objasnim i zasto, jer mnogi mi se smeju kada cuju xD A ne bi trebalo
Uvek sam ga nekako zamisljala kao Vuka Isakovica, ili Vukasina Katica (ili Tolu Dacica xD), kao nekog pravog muskarca, pravog Srbina.
Zvucim glupo xD Drugacije ne mogu da objasnim xD Bas je,pravi muskarac...
Koji kontrast izmedju Fajnsa i Bandovica xDDD ali obojica su
![]()