Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Jaimie Alexander- hot
Ian Somerhalder - u VD hot inace not
Jason Momoa- nekad hot ali sad je previse nabijen za moj ukus, a nekad...
jason-momoa-20050825-65369.jpg

Stuart Townsend- bivsi decko Charlize Theron
jqnr448.jpg
svbv662.jpg

Ovo m se svidja, da komentarisemo sta ko misli u fazonu hot or not.

Ovu gore sam ranije mesala sa Jacquelline Bisset
jbisset01-crop-1.jpg
Ovde mi posve bezizrazajna

e, i ona mi je bombica prava, lepa, zgodna, nenapadno sehi
marylouiseparker.jpg

Da, za ovu sam Brus Vejn... :lol: ..mislem Bejl..,

Kristijan Bejl :cool:
James-Franco-Black-and-White-Photo.jpg

ajmo sad hot or not

..paaa licimo :p ..onako avatarski.. :lol:

Inace, outlook i harizma su mu u naglasenoj disproporciji. Ova fotka mu je losija.

Uh jeste. Kada sam gledala Masinistu sa jednim deckom, krece scena kao CB muva konobaricu a ima svega 20kg sa stolicom, ovaj gleda i sasvim ozbiljno izjavljuje :'' Pa on ovako mrsav i nikakav moze da smuva vise riba od bilo kog tipa... e to znaci biti dobar frajer'' .

joj ne znam,meni nekako deluje alkoholicarski :) iako nije ruzan,ali mi je neprivlacan

Pa kad jeste :lol: pola zivota je proveo na rehabilitaciji, no ta istrosenost mu je dala neki shmek, kao mlad je bio malo blentav.

• Podržavam
Reactions: DD
Uh jeste. Kada sam gledala Masinistu sa jednim deckom, krece scena kao CB muva konobaricu a ima svega 20kg sa stolicom, ovaj gleda i sasvim ozbiljno izjavljuje :'' Pa on ovako mrsav i nikakav moze da smuva vise riba od bilo kog tipa... e to znaci biti dobar frajer'' .

Pa kad jeste :lol: pola zivota je proveo na rehabilitaciji, no ta istrosenost mu je dala neki shmek, kao mlad je bio malo blentav.

iju,jel???aaa pa zato tako deluje :D

joj ne znam,meni nekako deluje alkoholicarski :) iako nije ruzan,ali mi je neprivlacan

Pa da, ima taj dekadentni šmek - 'been there, done that', 'too cool for school'. Šmeker, jednom rečju.
Meni se recimo ne sviđa zdrav izgled - oni napucani, preplanuli tipovi sa izbeljenim zubima i nenormalno zategnutim mišićima, to mi je nekako veštački. Volim ove malo potrošene.

Back