Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

ja sam ovde ocigledno jedina koja je to izjavila :D ali sta mogu :) :)

Obozavam tvoje postove mislim da se do sad nijednom nismo slozile ali to mi je jako cool ;) on je hot kad je opusten i nemontiran.

RDJ-robert-downey-jr-12637912-650-4-1.jpg

@ Ice

I meni je Franko cesto cudan ali ponekad deluje mracno. Na ovoj temi utvrdih da se lozim na istrosenog RDJ, agresivnog CB, mracnog JF i neke ficfirice, bas imam dobar ukus :lol:

Pa da, ima taj dekadentni šmek - 'been there, done that', 'too cool for school'. Šmeker, jednom rečju.
Meni se recimo ne sviđa zdrav izgled - oni napucani, preplanuli tipovi sa izbeljenim zubima i nenormalno zategnutim mišićima, to mi je nekako veštački. Volim ove malo potrošene.

ja sam tu vrlo cudna,mogu da mi se dopadnu neki koji su ono bas klise,dopadljivi,a mogu da mi se dopadnu neki koji totalno nisu u tom fazonu.....ne mogu da definisem preterano svoj ukus,sem da recimo znam da volim mozda tamnije muskarce i visoke....ali tipovi lepote i nemam nesto :)

sad cu da budem depresivan 20 dana
:flert:

ee a zar se nismo nesto skoro poklopile? :D
Jao jesmo za onog Italijana, u pravu si :aha:

Pa da, ima taj dekadentni šmek - 'been there, done that', 'too cool for school'. Šmeker, jednom rečju.
Meni se recimo ne sviđa zdrav izgled - oni napucani, preplanuli tipovi sa izbeljenim zubima i nenormalno zategnutim mišićima, to mi je nekako veštački. Volim ove malo potrošene.

One fancy free sto rece Sekspir. Mislim da bi se i ovi napucani rado opustili kad bi imali dovoljno samopouzdanja.

Back