- Poruka
- 531
Obozavam njegov akcenat.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pen je premija za nju - bolji je glumac jedno 30 puta.

kao glumac da,pricamo o lepoti![]()
)Meni je Šon Pen uvek bio dobar frajer. Daleko od toga da je lep, ali jeste zgodan, šta mu fali. I još je jako talentovan.
A inače se slažem da je žena zgodna - meni nije lepa, ali je visoka, zgodna i privlačna... heh, sad sam pogledala - uopšte nije visoka, niža je od mene (1.68). Što znači da je fotogenična, ali nije ni slučajno neka riba za padanje u nesvest (ja sam zamišljala da je bar 180 visoka)

pa el ti voles muskarca el pudlu
pa rasel i taj ko dupe i glava
rasel je matjo men a taj drugi je aj mali po pivo.
cuj muskarac njahaha de je tu bradurina de su dlacurine stomacina msm daaaaj jos ce neko da me ubedi da zene stvarno volu takve...ajde molim te..
da zene stvarno vole takve ja bi dobio komplek, zatvorio se u gajbu i crko.

Meni je Šon Pen uvek bio dobar frajer. Daleko od toga da je lep, ali jeste zgodan, šta mu fali. I još je jako talentovan.
A inače se slažem da je žena zgodna - meni nije lepa, ali je visoka, zgodna i privlačna... heh, sad sam pogledala - uopšte nije visoka, niža je od mene (1.68). Što znači da je fotogenična, ali nije ni slučajno neka riba za padanje u nesvest (ja sam zamišljala da je bar 180 visoka)
mislim ne utice mi na neciju pojavuDa, Pen je gumcina, volim da gledam njegove filmove, ali je po izgledu ona bomba za njega.
a ovde se o izgledu radi...
![]()

pazi,meni se on licno ne svidja,sjajan glumac da,ali mi ima klasicnu dzibersku facu...ona mi je s druge strane skroz suptilna,nezna i lepa mi je,iako mi se retko kad dopadaju plavuse.....sto se visine tice,meni to kod zena nije bitnomislim ne utice mi na neciju pojavu
ali je FACA. Ne znam, ja sam nekako odrasla uz njega (Bad Boys! ) i uvek sam ga shvatala kao zgodnog tipa, koji po potrebi može da napravi idiota od sebe (Falcon & Snowman).Jeste džiberska facaali je FACA. Ne znam, ja sam nekako odrasla uz njega (Bad Boys! ) i uvek sam ga shvatala kao zgodnog tipa, koji po potrebi može da napravi idiota od sebe (Falcon & Snowman).
A ova žena lepo izgleda, ali ja sam mislila da je visoka... a sad kad znam da je relativno niska... meh... nisam oduševljena. Ali meni se i inače više sviđaju markantne crnke, ova anglosaksonska lepota mi je uvek drugorazredna u poređenju sa nekim Indijkama, Arapkinjama, ili Srpkinjama... nekako mi je providna, nema dovoljno kolora. Ali cepidlačim, naravno, objektivno lepo izgleda.
ma mislim,ukusi su sve to 

. glumica nikakva, stalno pacenice glumi.jeste ona lijepa, al' sva je...pih.