ah Mila
Pa shta ja znam, ni meni ne ostavlja utisak neke znacajne inteligencije. Pogresno birane uloge od pocetka, bez mnogo otvaranja usta.. premda opet ipak znamo da su filmovi postali klasicni blokbasteri. ,ali eto nije izgradila neki integritet i (jos uvijek nije) odigrala rolu po kojoj bi mogao da kazem da se pronasla.
Koji 'Resident Evil' i ostali trash!? Dosta teatrologije pocevsi od 'Petog Elementa', nedostaje harizma i cini se da jos nije preboljela te 'djecije bolesti', ostaje bez identiteta..
Evo recimo na prvoj slici ima neki look Ave Gardner i mislim da bi joj jako legla tako neka uloga jedne Vamp zene u nekom mracnom trileru ili da nastavim sa ovim Vamp-ir.. dakle, isto tako npr. u nekoj novoj drakula izvedbi iako ni tu ne ocekujem da nesto puno blebece..
Mislim da 'Underground', koji opet isto bas ne smatram za visi stepenik sedme umjetnosti, ne bi nimalo izgubio da je umjesto Kejt uletila ona, cak naprotiv..
A je, tacno je, ove oci svakako ostavljaju jos jaci utisak kad izrone iz tako neke tmine..

kao opsena
Da dodam, chisto iz mushke perspektive gledano,
ipak se ne bih slozio sa kolegom Companerosom..
uz sve normalno i pomenuta Kejt..