Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

slatka je dzenifer al nis ' posebno moze se vidjet takvih 20tak na svakom cosku.a gost visperer je nevidjeno ***** od serije ej kej ej- golo *****.
al da ona glumi odri hepbern,majko mila...to je grijeh.
i meni je mila kul. kapiram da je previse djecacka za vecinu muske populacije,ali meni je ona kul i kul mi je sto je tako opustena u intervjuima i sve.
zao mi je nekad sto nije napravila nesto vecu karijeru- ne mislim da je meril strip,ali moglo je to oblje,mada,ona je to htijela.

Poslednja izmena:
10083anicadobra047van20.jpg

Anica i tako... prezime a i poslezime mislem kako sve kaze da ostaje isto..

dzaba, opet ne vidim sta je to slatko a kamoli atraktivno u vezi sa njom... svaka druga na ulici je sheS puta bolja od nje, al ajde da ti verujem, ti si musko pa valjda znas o cemu pricas :lol:

pa sad, nevezano za izgled odmah, par nekih licnih razloga: volem rok, njen negdasnji bunt, ostala je simbol jednog vremena... danas ako se uzme, mnoge od njih su izvana gladac, a iznutra jadac..

el nema sarma?? :lol:

dzaba, opet ne vidim sta je to slatko a kamoli atraktivno u vezi sa njom... svaka druga na ulici je sheS puta bolja od nje, al ajde da ti verujem, ti si musko pa valjda znas o cemu pricas :lol:

Samo sto svaka sesta nije glumica :))))Dosta njih bi moglo pod prosek , neke i ispod proseka . . . U svaklom slucaju dobra je ona , a ti si 100% nesto previdela oko nje , pogledaj ponovo ,pas videti da je dobra :lol:

Nisam ja musko... ja sam -
desi nežna devojčice baršunaste kliće :mrgreen:

z:mrgreen:

... a sad kako da ti pomognem da shvatis zasto mi se svidja.... jedino da ti transplantujemo moje cojones... pa moj mozak... moju adolescenstku psihodinamiku... estetiku, psihologiku... da tvojim venama poteku biohemijske reakcije nalik mojim... i tek onda mozda... mozda bi svatila zasto mi se svidja...

Ill jednostavnim jezikom... brate, volim malo crno, sa razirgranom licnoscu spremnom na zahebanciju... naspram recimo krupnog i plavog, distanciranog i nadurenog... recimo kada nego krene da me ubedjuje da je Marija Sharapova dbra riba dodje mi da ga izudaram... jer ona u mom unverzumu to nije...

eto, valjda je pomoglo malo da se razjazni misterija z;)z:lol:

z:mrgreen:

... a sad kako da ti pomognem da shvatis zasto mi se svidja.... jedino da ti transplantujemo moje cojones... pa moj mozak... moju adolescenstku psihodinamiku... estetiku, psihologiku... da tvojim venama poteku biohemijske reakcije nalik mojim... i tek onda mozda... mozda bi svatila zasto mi se svidja...

Ill jednostavnim jezikom... brate, volim malo crno, sa razirgranom licnoscu spremnom na zahebanciju... naspram recimo krupnog i plavog, distanciranog i nadurenog... recimo kada nego krene da me ubedjuje da je Marija Sharapova dbra riba dodje mi da ga izudaram... jer ona u mom unverzumu to nije...

eto, valjda je pomoglo malo da se razjazni misterija z;)z:lol:

desi lutko :rumenko:
malo malo pa ti opet kod mene :rumenko:

Back