peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.071
Kud ide ovaj svijet, dobro veliš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam tu, daj da vidim
e a sad malo ozbiljno, vama bre sve sa malo sminke i u kratkoj suknji atraktivno... kakvi su vam to kriterijumi, a personaliti, sarm i to, nista a?
evo npr, za Ursulu se slazem skroz

dzaba, opet ne vidim sta je to slatko a kamoli atraktivno u vezi sa njom... svaka druga na ulici je sheS puta bolja od nje, al ajde da ti verujem, ti si musko pa valjda znas o cemu pricas![]()

dzaba, opet ne vidim sta je to slatko a kamoli atraktivno u vezi sa njom... svaka druga na ulici je sheS puta bolja od nje, al ajde da ti verujem, ti si musko pa valjda znas o cemu pricas![]()
)))Dosta njih bi moglo pod prosek , neke i ispod proseka . . . U svaklom slucaju dobra je ona , a ti si 100% nesto previdela oko nje , pogledaj ponovo ,pas videti da je dobra 

aha, bas dobra, prelepa
![]()

desi nežna devojčice baršunaste kliće![]()

e tu je vec ocajno ispala....ali mi je ona slatkaaa,ne bih mogla reci da je ruzna ili tako nesto,samo je na toj slici lose ispala![]()

ja sam primetila samo strije...![]()
a primetila si... pa sto nisi ranije spomenula... imale bi forumashice jos jedan adut za blacenje...

a primetila si... pa sto nisi ranije spomenula... imale bi forumashice jos jedan adut za blacenje...
Nije iskljuceno da ga upotrebe sa zakasnjenjem![]()

pa mislim zar nije ocigledno???vide joj se strije gde god da pogledas,kosa,oci,usi,........
... a sad kako da ti pomognem da shvatis zasto mi se svidja.... jedino da ti transplantujemo moje cojones... pa moj mozak... moju adolescenstku psihodinamiku... estetiku, psihologiku... da tvojim venama poteku biohemijske reakcije nalik mojim... i tek onda mozda... mozda bi svatila zasto mi se svidja...
Ill jednostavnim jezikom... brate, volim malo crno, sa razirgranom licnoscu spremnom na zahebanciju... naspram recimo krupnog i plavog, distanciranog i nadurenog... recimo kada nego krene da me ubedjuje da je Marija Sharapova dbra riba dodje mi da ga izudaram... jer ona u mom unverzumu to nije...
eto, valjda je pomoglo malo da se razjazni misterija![]()