Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

injaooo :heart:

Jessica-Biel-Girl-Dailymotion.jpg

Od muškaraca sam pre 2 godine u ovo vreme na ovom mestu rekla da je simpa Džoš Harnet (osim Džonija Depa naravno). On sad izgleda ovako:
josh-hartnett_l.jpg

Tako da mislim da je sasvim razumljivo što više ne snima blokbastere. z:(

Ma jok! Tek sad postaje ultimativni baja a la Carli Bronson.. :cool:

rado bih ga vido u jednom pistoleros-angazmanu.. :mafijas:

http://3.***************/-OgUJEX0sjnk/TkXgUbDJuoI/AAAAAAAAHDA/swbAT282pBg/s400/Actor+Charles+Bronson.jpg

to neka sad kao posalica il' sta??ti to mene zaje8avas??moj post je bio zaje8ancija,uopste me ne zanima ko se tebi svidja ali ona mi je bila u najmanju ruku odbojna pa sam se sprdala...mani me sarkazma...

i sad ovo bi trebalo da znaci da se meni(ili veci ovde) svidjaju samo napucane ili sta ti ja znam...sta je u stvari napucana??i ta iz "komsiluka " zna da bude poprilicno napucana,ima ih takvih koliko volis..

moj sarkazam,tvoje posalice.....nemoj biti toliko osetljiva!!
ja nemam nista protiv napucanih,samo je lepo za promenu ubaciti nekog ko nije ;) uvek moram sve da objasnjavam

Ko je ova Pussy (literally :lol:) ? ... gde je glumila... izgleda kao da ima malo indijanske krvi...

So this young Iady
is on triaI for prostitution.

The judge says,
''You're very attractive.

''You Iook Iike
you might have Indian heritage.

''Are you a Navaho?''

She said, ''No, your honor.

''I'm a Chicago ho.''
ej, se sećaš ovoga

trebalo bi da se sećaš ,davalo se po bioskopima kad si bio momak :mrgreen:

ej, se sećaš ovoga

trebalo bi da se sećaš ,davalo se po bioskopima kad si bio momak :mrgreen:

... nisam ni gledao lmfi... ne secam ga se.. a nije ni cudo kada je iz vremena kada je cale krenuo da priozvodi spermatozoide...

... sto ne menja cinjenicu da je ribica dobra chka... iako u klipu se vidi da nema indian heritidz... na slici je imala siri nos... bigaje

Back