gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Pa ja ti i reko da je Dezmond jedan od najboljih likova,prosto shteta shto je nekako ostao na nivou skice bash kao i Said.Da,posle drugog serijala je pocheo pravi sunovrat serije.Tis' mlad, ne znash kad je otvoren drugi program ondashnje TV Beograd, prvih nekoliko meseci su pushtali samo filmove americhke b i c produkcije za koje mnogi nisu ni chuli i to je bilo sjajno. Bilo je materijala u tim filmovima za tri Losta zato i spominjem.Ali ovakvo debilno vreme u kom zhivimo gde se sve srozava pa i prava remek dela filmske umetnosti koja moraju da se premontiraju zbog maloumnih zahteva producenata koji ulazhu lovu u njih da bi izashli ponekad u susret intelektualnom nivou zatupljene mase,onda nije ni chudo shto je i Lost upropascen.
Sad ko je iz ekipe otkarao Lili to je pitanje o kom se mozhe razmatrati nadugachko![]()
al vidi ovo, ima lost par nekih tikova gde se može naslutiti nekakva snaga iza sve te težnje za zaradom, što je opet čudno jer ako ćemo iskreno, serija je prepuna nepreciznosti i nekonzistencije (ne znam odakle tebi da je filigranski precizna), mene par puta i iznervirali nekom blagom maloumnošću, nesigurnošću i oklevanjem. sad, ako su to radili namerno, odnosno ako su neku početnu ideju tamo nekoga namerno razmlačili kako bi se lakše sve to apsorbovalo u mozgove zombificirane mase onda je to šteta jbga....
ne znam ko ju je qarao iz ekipe al suptilno namerno provlačeća ideja kako je ok da ženska ima dvojicu likova koji bi trebalo da skakuću oko nje i bore se za njenu naklonost ko da je ona neki maloumni kreten koji nume da odluči koji joj se više sviđa mi tako ide na ****** da sam uhvatio sebe kako sam razvio potpuno iracionalni hejt prema toj osobi, njenom liku i delu.
)