Blake
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde mi je ocajna![]()
Divna je. Jel pratis True blood, cela druga sezona se vrti oko nje ... Sjajno je odigrala ulogu . Mene je ocaralaMichelle Forbes ...
![]()
![]()
U sustini nije ,ali ovde je bas ...vamp!
Ovde mi je ocajna![]()
Divna je. Jel pratis True blood, cela druga sezona se vrti oko nje ... Sjajno je odigrala ulogu . Mene je ocarala
Ne lupaj Urose![]()
e ne lupa...ni meni se ne svidja
niko me nije pitao ali cisto da kazem...da ne ispadne da je uros jedini..![]()
ti se ne racunas ti si zensko . Nije diskriminacija , jednostavno je , pogledi muskarca i zene na zenu su drugaciji .e ne lupa...ni meni se ne svidja
niko me nije pitao ali cisto da kazem...da ne ispadne da je uros jedini..![]()
ti se ne racunas ti si zensko . Nije diskriminacija , jednostavno je , pogledi muskarca i zene na zenu su drugaciji .
I lepa jeBas je lepa
![]()
e pa nema veze sto sam zensko..znam i ja sta je lepo ebi ga...ovo mi se ne svidja,opet kazem nije me niko pitao ali sam imala zelju da kazem
a ti stevee nemoj sad tu musko-zensko i da me nerviras...taman sam te uzela pod omiljeni![]()
Ne gledaj, to je istina . U pogledu ukusa . Muski i zenski ukusi po pitanju istih polova sa mnogo razlikuju . Kao sto ti naletis na na nekog momka i kazes "Gle sto lep momak" i postrojis 10-orica svojih prijatelja i glasaju "Lep/Nelep"veruj mi makar 8 njih ce odabrati drugu opciju . Psihologija je malo dublja, u pitanju je sujeta
Zena ne ume , nece, ne zeli uvek da kaze kada je neka zena lepa, kao sto muskarac to ne moze uvek da kaze za muskarca . Sto ne znaci da je to slucaj sa tobom
kad si me vec uzela pod "omiljeni"
![]()
dobro de...razumem
nego kakav ti je ovaj:
![]()
ti se ne racunas ti si zensko . Nije diskriminacija , jednostavno je , pogledi muskarca i zene na zenu su drugaciji .
I lepa jeBas je lepa
![]()
kakva glupa i oduvek prisutna konstatacija....znaci ako sam zensko mogu samo muskarce da ocenjujem i obrnuto? tragicno...i ne kazu za dzabe da je zeni najbitniji komentar od ZENE jer ce ona uvek videti lepotu onakva kakva jeste ( sem ako nije sujetna ),dok je muskarcu dovoljno izbaciti sise i prolazis i sa kesom na glavi.....ni meni se licno ova zena uopste ne svidja,a mogla bih za gomilu drugih ( kao sto i jesam postavljala ovde ) da kazem da su prelepe