Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ako je moja konstatacija glupa znaci da sam i ja glup ... Tu nesto jednostavno ne valja :manikir:

Elem, ogradio sam se recju "vecina" pored reci "zena" ne sve . A te narodne kako se zovu okaci macki o rep . Kaze se .... Kaze se da ce 2012 da nas zvekne kometa i da ce da bude apokalipsa , jel da verujemo ? ;)

@tema

U atraktivna glumica dodao bih
http://1.***************/_PHQ3hRXg69I/SzBaU4ZDhjI/AAAAAAAAAlw/aRDCusd7IOs/s400/brittany-murphy.jpg
Brittany_Murphy.jpg

Actress-Brittany-Murphy-Dead.jpg

Nedostaje mi :(
Mnogo,mnogo lepsa kao crnka!!Sto si sakrio sadrzaj? :(
http://4.***************/_f3SZ5Tu916o/SzFe1gqq2dI/AAAAAAAAOa0/mj1fByvdrOo/s400/brittany+murphy+3.jpg

Ako je moja konstatacija glupa znaci da sam i ja glup ... Tu nesto jednostavno ne valja :manikir:

Elem, ogradio sam se recju "vecina" pored reci "zena" ne sve . A te narodne kako se zovu okaci macki o rep . Kaze se .... Kaze se da ce 2012 da nas zvekne kometa i da ce da bude apokalipsa , jel da verujemo ? ;)

@tema

U atraktivna glumica dodao bih
http://1.***************/_PHQ3hRXg69I/SzBaU4ZDhjI/AAAAAAAAAlw/aRDCusd7IOs/s400/brittany-murphy.jpg
Brittany_Murphy.jpg

Actress-Brittany-Murphy-Dead.jpg

Nedostaje mi :(

predvidjanja nemaju veze s tim sto zena najvise voli kompliment od zene,boze svasta,koja komparacija hahahaha......
i da to sto ti je glupa konstatacija,ne znaci da si glup ;) i eto opet si doneo pogresnu konstataciju ;)

btw da ne bih spamovala,dodacu da se slazem sa izborom sto se brittany murphy tice

kao prvo molim te me zaobidji s tim alo bre,kao drugo opet me zaobidji sa cinjenicom da sam zensko pa verovatno sujetna,zavidna,bla,bla,bla,bla.....imam 23 godine nisam klinka i znam da rasudjujem sta mi se dopada sta ne...nisam rekla da je RUZNA vec da su mi ona slika i snimci nespojivi i da mi je upravo na toj slici prelepa,a n a snimcima nista spec....a na prethodnim stranicama mozes videti da sam postavljala slike DEVOJAKA koje su mi prelepe,tako da bye bye covece koji nisi cuo za rec ukusi

kakva glupa i oduvek prisutna konstatacija....znaci ako sam zensko mogu samo muskarce da ocenjujem i obrnuto? tragicno...i ne kazu za dzabe da je zeni najbitniji komentar od ZENE jer ce ona uvek videti lepotu onakva kakva jeste ( sem ako nije sujetna ),dok je muskarcu dovoljno izbaciti sise i prolazis i sa kesom na glavi.....ni meni se licno ova zena uopste ne svidja,a mogla bih za gomilu drugih ( kao sto i jesam postavljala ovde ) da kazem da su prelepe

Uvek isto, kao pokvarena ploca... :lol:

ne,nego cu na istu temu da odgovaram drugacije hahahaha......koja logika hahaha....a ti mukica pretrazivao da iskopas gde sam to pisala...joj,joj,jadnicakkkkkkkkkkkkkk

Pa nesto nisam ni trazio, ima na svakoj strani po par identicnih postova, ne mozes da promasis. :)
I kad se sve to sabere, ono tvoje oko sujete i zavisti nesto i ne pije vodu.

Pa nesto nisam ni trazio, ima na svakoj strani po par identicnih postova, ne mozes da promasis. :)
I kad se sve to sabere, ono tvoje oko sujete i zavisti nesto i ne pije vodu.

kod tebe ne treba ni da pije,jer pricam ljudima koji to mogu da ukapiraju,ne tebi ;) i koliko se secam sem onda,nisam ti se sad obratila,tako da izvoli idi i prosipaj "mudrosti" nekom drugom ;)

nego dakle,posto sam pre neki dan odgledala dva filma s njom,shvatila sam da sam nju skroz zaboravila da napomenem,em je bila lepa kad je bila mlada,a boga mi i sad je vrlo lepa....

Julie Andrews :)

julie_andrews_gallery_4.jpg

i novija slika :)

photo_280_5_julie_andrews-400x538.jpg

ima mi bas neku produhovljenu lepotu

Poslednja izmena:

Back