Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Meni jedan od naj naj naj naj naj........:heart::heart::heart:
Ralph Fiennes......:zaljubljena:
ralphfienneshades.jpg
mediumralphfiennes.jpg
ralphi.jpg

:cmok2:...........:zaljubljena::zaljubljena::
Ovaj covek ima ono nesto...taj pogled...:aha:

...pa sto ga nisi jurila u grupie stilu kao one nesrecnice Dzerarda Batlera ...ovako coveka izuje Goga Sekulic :sad2: ...i rece napao me neki celavi englez ...

...inache bolja je fotka sa ovakvim pogledom -

picture.php

...rutles madafaka ...

Poslednja izmena:
upravo pogledah neki njen video snimak jer nisam cula za nju i dok mi je na ovoj slici prelepa,ni na jednom snimku mi nije ni priblizno sexy i lepa kao ovde....vise mi deluje blentavo,nego sexy na video snimcima

...mozda tebi ...meni je savrsena ...i bas s tom blentavoscu me i podseca na jednu devojku ... ja recimo mislim da je Naomi Kembel atomska riba ...ali me nervira ona njena nadmenost na faci...i samo zbog toga bi je provukao kroz sistem sex traffickinga ...da joj skinem taj izraz s lica(*da ne bude da sam neki mysogon...isto bi uradio i Tjeri Anriju haha) ...ali to sam ja .... Marquis De Sade ...no ne bih dalje da se kompromitujem ...:hahaha: ...

...evo jednog njenog filma koji nije dosadan ... bas filmic za tropski dan - http://www.imdb.com/title/tt0377309/

three.jpg

...i da,njene babylons su prave ...sto je naravno veliki +

Kelly-Brook-108.JPG

kelly_brook_bikinis_3.jpg

...mozda tebi ...meni je savrsena ...i bas s tom blentavoscu me i podseca na jednu devojku ... ja recimo mislim da je Naomi Kembel atomska riba ...ali me nervira ona njena nadmenost na faci...i samo zbog toga bi je provukao kroz sistem sex traffickinga ...da joj skinem taj izraz s lica(*da ne bude da sam neki mysogon...isto bi uradio i Tjeri Anriju haha) ...ali to sam ja .... Marquis De Sade ...no ne bih dalje da se kompromitujem ...:hahaha: ...

...evo jednog njenog filma koji nije dosadan ... bas filmic za tropski dan - http://www.imdb.com/title/tt0377309/

three.jpg

...i da,njene babylons su prave ...sto je naravno veliki +

Kelly-Brook-108.JPG

kelly_brook_bikinis_3.jpg

ma ok samo kazem ,ne kazem da nije slatka,ali kad sam videla sliku i video bile su mi skoro dve potpuno razlicite osobe ;) eto to

f_liamneeson0m_8961c40.jpg

very sexy man :D liam neeson

upravo pogledah neki njen video snimak jer nisam cula za nju i dok mi je na ovoj slici prelepa,ni na jednom snimku mi nije ni priblizno sexy i lepa kao ovde....vise mi deluje blentavo,nego sexy na video snimcima

'alo bre!!! Kelly je prelepa koju god sliku ili snimak pogledala, a sad druga stvar ako si zensko, onda je verovatno jedna od najruznijih ;)

kelly-brook-7.jpg

Eve jos jedne slike :worth:

'alo bre!!! Kelly je prelepa koju god sliku ili snimak pogledala, a sad druga stvar ako si zensko, onda je verovatno jedna od najruznijih ;)

kelly-brook-7.jpg

Eve jos jedne slike :worth:

kao prvo molim te me zaobidji s tim alo bre,kao drugo opet me zaobidji sa cinjenicom da sam zensko pa verovatno sujetna,zavidna,bla,bla,bla,bla.....imam 23 godine nisam klinka i znam da rasudjujem sta mi se dopada sta ne...nisam rekla da je RUZNA vec da su mi ona slika i snimci nespojivi i da mi je upravo na toj slici prelepa,a n a snimcima nista spec....a na prethodnim stranicama mozes videti da sam postavljala slike DEVOJAKA koje su mi prelepe,tako da bye bye covece koji nisi cuo za rec ukusi

Back