Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

@Tachka
Great minds think alike:D
Morala sam to da kazem!

Inace, malopre sam gledala neki blesavi teen film i moram priznati da mi je ova devojka zapela za oko ( mozda i zbog uloge klizacice koja joj je dala onaj dodatni dashak elegancije koji inace ne primetim na prvu loptu).
Ovako mi je samo slatka faca ali Ima potencijala da bude vrlo otmena :D

michelle trachtenberg
a-michelle-trachtenberg-pic.png

prvi put je vidim ali zaista izgleda simpaticno :)
nekako sveze :)
jedna devojka sto radi u prodavnici u mom kraju dosta lici na nju, ali ova glumica je ipak lepsa :)

ne znam da li si to ranije spominjala ali mozda bih mogla vec sad da zakljucim da ti se film nije svideo, no, reci kakva je faca ispala na kraju :mrgreen: mislim na scenu kad se izvukla... ako se secas.. mada se takva scena retko zaboravlja...

naravno da se secam...kraj mi se bas bas svideo..
koliko se secam cale joj je neka faca pa je platila da im se pridruzi i odvalila onu devojku na kraju...secam se glave i kako klinci igraju fudbal..:mrgreen:

Ja ne mogu da odlucim da li mi je lijepa ili ne... nekako mi je.. sve na njenoj faci previse krupno... Dok mi nije postala simpaticna zahvaljujuci filmu, govorila sam da je kao punoglavac :lol:
Zapravo jeste lijepa, ali mene ne odusevljava takva ljepota. Pomalo mi lici na Dzesiku Biel.
;););)

Dzesika jeste lepa :) ,pa ako ti na nju lici ,znaci da je lepa i Misel ...ako si nju komentarisala !

5602-Bauer_77015254_150.jpg
StevenBauer-5_article.jpg

Scarface,
Steven Bauer ;čest epizodista uglavnom
Možda malo neproporcionalan ali..

Propao glumac ...

Back