Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

you wish.
d:
hehe, to da, ali louis je louis.
jednostavno ima tako muzevan nos i oblik lica..i te neke oci (pogled) u fazonu sad cemo da pusimo shit u kadi a posle cu da ti pokazem sta radim u krevetu
:mrgreen:
:cool:
:)

hehe ...to vec ne znam ...ja imam 99 poroka but the shit ain't one,a i za bokserski lomljeni nos se ne bunim ... ladies nemaju nikakvih zamerki kad im se zadje medju noge ...kazu udara na pravim mestima ...;):rumenko:

...no da se vratimo na temu ...Vera Fermiga ...very nice!:super:

Vera-farmiga-0607-lg_969.jpg

ensl01_vera_farmiga.jpg

hehe ...to vec ne znam ...ja imam 99 poroka but the shit ain't one,a i za bokserski lomljeni nos se ne bunim ... ladies nemaju nikakvih zamerki kad im se zadje medju noge ...kazu udara na pravim mestima ...;):rumenko:

...no da se vratimo na temu ...Vera Fermiga ...very nice!:super:

Vera-farmiga-0607-lg_969.jpg

ensl01_vera_farmiga.jpg

If you're havin' girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one
:)

Gledajuci je u That 70's show sam mislila da je mnogo krupna, posto je pored Mile Kunis izgledala ogromno, medjutim ispostavilo se da je ova mala kepec od 1.58cm a L.Prepon idealne visine.
Sta ti cini kamera i tv...:eek:

mislim da su to zaista svi mislili, pogotovo kad donna obuce kariranu kosulju, to je ucini jos krupnijom, tacnije drvosecom, sto bi rekla dzeki :)
bila bi lepa kombinacija telo od donne a faca od dzeki :)

Kritika za one koji ne prate temu redovno ...a ja kao redovan na ovoj temi moram da napomenem da smo Ronu i Evandjelinu obradjivali vise puta :rtfm: ...naravno lepote nikad dosta ...aplauz za Lusi Lu :klap::klap::klap: !

tacno.. secam se da je ona prva ronina slika vec bila kacena na ovoj temi..
a lusi lu je u ally mcbeal izgledala bas kao neka kuckasta zavodnica :)
odakle sam izvukla taj izraz.. ccc..
ali da, lepa je :)

Back