Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

ES2Z1VEX0AcEIns.jpg

Johnny Depp

Ja inače ne volim devojke sa kratkom kosom.

Ali kada sam bio u Pragu pre 3 dine na tekmi pod sloganom "more nije ultra", kada se pređe Vltava bio je jedan kafić u kome je radila devojka sa dečačkom frizurom, i sećam se da je imala neki tatu na vratu... ja mislim da lepšu devojku nisam video u životu :heart:.

Sećam se i jedne sa plavom pepeljastom kosom koja je prodavala kobaje na ulici ( tri puta sam se vraćao da kupim kobaju kod nje :mrgreen: ), i imala je tatu podvezice oko butine...

Inače sve Čehinje su istetovirane, nije bitno... staro, mlado. I imaju neki drugi šmek od Srpkinja... nisu apriori nadrkane, pa sam ja pametno zaključio da je to zato što nisu prošle kroz turbo-folk kulturu...

Inače ta tri dana u Pragu su mi najbolje iskustvo sa putovanja u životu... ja te dane zovem Fear and Loathing in Praha -

Pa dobro kosa raste. Sad joj je do ramena i ne radi joj nista. Kako ono rece virgin hair. :D

A ima jedna druga stvar sa kratkom kosom. Cerka moje koleginice se osisala na kratko i izasla negde sa drustvom. Vraca se kuci i kaze pa dobro mama je l' ja bas toliko licim na lezbejku, celo vece mi se nabacuju devojke i nijedan mladic. :rotf:

haha...

Ali ova tvoja me podsetila na tu konobaricu. Od vrenja ječma i hmelja i pušenja buksni ( a buksne nisam pušio pre toga 15 godina) i to u po bela dana i nasred prometnih gradskih ulica... u svoj toj maglini ova mi se učinila kao anđeo koji lebdi između stolova :cool:...

Inače odoh malo u offtopic, trebao bih ovo da stavljam u pdf. arhitektura, ali pošto se ova tema bavi estetikom nije toliki off -

Kako nam Psiho i njegov potrčko Vesić prodaju ideju o uređenju promenade, trgova... najlepše ovo, najlepše ono, ovo je spomenik u Pragu koji, kada sam mu se približio, shvatio sam da je u pitanju fontana -

https://www.google.com/maps/@50.082...4!1sWeouJD9wbLY64YRoF7tUqA!2e0!7i16384!8i8192

minvajl mi na Slaviji imamo ono kinesko vnogo sa alibabe...

Ili recimo, ovde negde je - https://www.google.com/maps/place/N...9df10604144e9bfe!8m2!3d50.0810018!4d14.413572

Lociran ovaj interaktivni spomenik Francu Kafki-

A mi dobijamo Stafana Nemanju od 23 metra koga će turisti pohrliti da vide...

Back