Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

9053356.jpg
9053475.jpg

Hedy Lamarr

Joj, sto je grozna.

Lichi na moju sheficu... hebo bi je samo tako...jediina dobra stvar u vezi tog smrdljivog posla...

... a pazi imam i mladju koleginicu koja je pljunuta Olja Crnogorac... nju ne bi ni pipnuo...

Da ima i jedna klinkakoj radi za pultom... nosi 12 cm stikle i onako je Odri Hepbern u faci...nju bi bambusao also...

Poslednja izmena:
Lichi na moju sheficu... hebo bi je samo tako...jediina dobra stvar u vezi tog smrdljivog posla...

... a pazi imam i mladju koleginicu koja je pljunuta Olja Crnogorac... nju ne bi ni pipnuo...

Da ima i jedna klinkakoj radi za pultom... nosi 12 cm stikle i onako je Odri Hepbern u faci...nju bi bambusao also...

Ja sam mislila da si ti igumanija.

Jos i da ti poverujem... secam se kada si ovde davala kritiku Vitgenshtajnovog traktusa... for real... bio sam zadivljen jasnoscu i konciznoscu kritike... mada si tada bila Najlepsa pevacica ili what eva'

"Pametan si ti Miraleme, kol'ko danas tvoja pamet bude valjala meni toliko ce sutra i tebi!'

Pa, Vitgenstajn je glup, u stvari, glupi su ti, koji ne mogu da shvate da je on hteo da im poruci: "Glupaci, ja sam napisao neke budalastine, koje su mi pale na pamet nasumice. Napravio sam kao neki sistem preko brojeva, a vi se ubijajte da odgonetnete." A sada ti lepo reci tvojoj Cici, sta si hteo da kazes tim klipom.

Back