mother superior
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
jedno te paranoise,a drugo te gura u smrtinteresantan izbor
![]()
pa da, interesantan izbor... jos je interesantniji izbor smajlija u tvom postu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedno te paranoise,a drugo te gura u smrtinteresantan izbor
![]()
pa da, interesantan izbor... jos je interesantniji izbor smajlija u tvom postu![]()
koji,prvi ili drugi???ja stavljam smajlice da delujem veselo i neosudjivacki....![]()

Džaba ti smajlići, znamo te![]()
![]()
ne,ozbiljno
samo mi deluje skroz nesvestan toga.Kad bi mu bar dali neku seriju na HBO-U 
![]()
![]()
Ovaj lik mi je neverovatno sexysamo mi deluje skroz nesvestan toga.Kad bi mu bar dali neku seriju na HBO-U
![]()
![]()
Mozda sam ga vec stavljala, ali opet mi je pao na pamet, a cesto mi pada na pamet. Svi su slatki, alidrugi s desna: Enri Kastenjada.
kad sam videla ovu sliku prvo sto mi je palo na pamet je pesma I'm too sexy od right said freda
To je i meni padalo na pamet...Jel mozes da ga zamislis u ulozi nekog fatalnog frajer ili tako nesto? Decko je mnogo sladak...![]()
![]()
Ovaj lik mi je neverovatno sexysamo mi deluje skroz nesvestan toga.Kad bi mu bar dali neku seriju na HBO-U
![]()

Pogresna pesma ti je pala na pamet. Treba ova:
![]()
![]()
![]()
Lauren Hutton
![]()
![]()
![]()
![]()

To je i meni padalo na pamet...Jel mozes da ga zamislis u ulozi nekog fatalnog frajer ili tako nesto? Decko je mnogo sladak...![]()
aaa zlocinacki umovi, jel? glumi nekog nerda, neka paz frizurica...![]()

Razumem te skroz ... mada nemam pojma zasto mi se dopada![]()
Cico,izvini a zasto mislis da je sonja? Decko je samo neobican,nije kao vecina glumaca...Bas zbog toga je i sladakJa ne mogu da verujem da se nekoj devojci, koja je normalna svidja tako neki sonja.