Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

http://1.***************/---gMooge0g4/T4vGXEarssI/AAAAAAAAD1I/iVZzdyuidRI/s1600/michael-owen-02.jpg
images
Michael-Owen-006.jpg

prelep je!..mada nije glumac..:lol:

On mi je jedan od favorita. ;)

Od ranije ili ..? Mislim, ja sam ga skoro " ponovo otkrila" gledajući reprize serije Inspektor Valander, i od tada me " ne pušta", ne znam kako mi je 1. put promak'o. Sad zbog njega čekam novog Bonda - Skyfall i skidam švedske filmove i seriju za koju nema titlova, dotle sam došla:rumenka:
Ali super što naiđoh na istomišljenicu, uopšte nisam očekivala, skoro niko ni ne zna ko je, dodaću još koju sliku uskoro, samo da proberem..

Od ranije ili ..? Mislim, ja sam ga skoro " ponovo otkrila" gledajući reprize serije Inspektor Valander, i od tada me " ne pušta", ne znam kako mi je 1. put promak'o. Sad zbog njega čekam novog Bonda - Skyfall i skidam švedske filmove i seriju za koju nema titlova, dotle sam došla:rumenka:
Ali super što naiđoh na istomišljenicu, uopšte nisam očekivala, skoro niko ni ne zna ko je, dodaću još koju sliku uskoro, samo da proberem..

Ja ga znam od ranije. Od pocetka karijere, a "otkrila" sam ga kada sam zivela u Norveskoj. Samo cu ti reci - Kada bih birala za koga da se udam Ula je broj 1. Kada ga vidim moje telo vristi: "Oduzmi mi nevinost!" Pogledaj obavezno film Tillsammans iz 2000. godine. Sve ce ti biti jasno. ;)

Cico,super, a što se tiče udaje, sad bi i možda mogla, otkad se razveo od Noomi.Mada, po onome što sam pročitala, izgleda da je malo "zeznut" tip,mislim, zanimljiv, talentovan,strastven, ali težak, sklon "ekscesima".. No dobro, meni dosta da ga gledam, videla sam trejler za Tillsammans, hvala na preporuci, skinula sam Svinalängorna ( tu mi je:zper:, baš), al' sad treba naći titlove. Počela sam da gledam Tusenbröder na Youtube-u bez titlova, znam otprilike radnju i tako...Uglavnom, meni je što stariji, sve privlačniji ( mada u suštini nije moj tip, al' eto..), valjda će se više čuti o njemu posle Skyfall-a. I da, obavezno sa malo dužom kosom nego što ima tu, kao npr.
imagesCA0D228I.jpg

cb1630eaccec3e25d285ca9cebf69c2e.jpg

Cico,super, a što se tiče udaje, sad bi i možda mogla, otkad se razveo od Noomi.Mada, po onome što sam pročitala, izgleda da je malo "zeznut" tip,mislim, zanimljiv, talentovan,strastven, ali težak, sklon "ekscesima".. No dobro, meni dosta da ga gledam, videla sam trejler za Tillsammans, hvala na preporuci, skinula sam Svinalängorna ( tu mi je:zper:, baš), al' sad treba naći titlove. Počela sam da gledam Tusenbröder na Youtube-u bez titlova, znam otprilike radnju i tako...Uglavnom, meni je što stariji, sve privlačniji ( mada u suštini nije moj tip, al' eto..), valjda će se više čuti o njemu posle Skyfall-a. I da, obavezno sa malo dužom kosom nego što ima tu, kao npr.
Pogledajte prilog 247330
Pogledajte prilog 247331

Pusti te price o karakteru. Mozda je impotentan, pa je nervozan. (To niko ne govori ;)) Meni je on mnogo sladak i cudi me kako njega nisam navela do sada posto znas da je moj izbor uvek najbolji. To od ranije znaci da sam ga upoznala uzivo. On je ranije igrao u pozoristima i nije bio velika zvezda, ali je bio sladak. Meni se svidja u svim izdanjima, inace je veoma ljubazan. (Pomalo je i feminiziran, ali meni je to elegantno).

de Niro je baš ružan tip, al ga žene valjda vole zbog slave i para :)

Meni je on stvarno sladak, ali privatno je veoma dosadan. Ne mozes bas mnogo o cemu da pricas sa njim. On je ozenjen nekom crnkinjom, jer je ona na istom intelektualnom nivou kao on. Obicno je na zurkama negde malo povucen i onda mu se neko obrati i onda on pocne da davi o svom teskom zivotu. Te radio je ovo, radio je ono. Veoma dosadan covek.

Back