Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Nema to sloven, german tamo... vidis da su tipovi sve po nekim planinskim vencima... Dinarid, Alpid, Kokejzan...

pa jes' , bacio sam malo pogled i oni se uglavnom bave rasnim tipovima i podtipovima .
Mada , meni je to sve u domenu nagadjanja , tesko se moze tako zakljuciti nesto vise , pogotovo na ovim prostorima gde vecinu ljudi odredjuju nijanse , cast ekstremima koje i laik golim okom primeti .
(odosmo u spam)z:mrgreen:

PHNIwRSWRwohSO_1_m.jpg

kakva faca

edit. koji je ovo film?

Poslednja izmena:
I da... sta je na kraju Georgijev... ima bugarsko prezime... tamo na Stormfrontu ih ne mirisu... kazu da su ih hebali tatari i orijentalci for senchuris.
dinarid/pontid
iliti
north-dinarid + pontid
I heard a claim that his paternal grandfather had surname Đorđević, but that they had to change to Georgijev. However his father is from Dimitrovgrad so quite possibly Bulgarian. His mother is Serb from Bosnia.

evo ti citava rasprava ovdje
http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?t=28074&page=2
tu je neko njega okacio da cuje hvalospjeva ala Milos od Machve, kako je on tipican primjer nebeskog naroda,sa arijskim primesama a ovi zbore, chist dinarid,al ovaj nos se nekako ne uklapa

i bajdvej, meni je vlado veri kjut. ne toliko sad,sad vise zbog ponasanja,al u prije 10 god...aaa
vlado-georgijev-kupio-jahtu.jpg

a sergeja pacjenika (koji me ne privlaci ni najmanje,potpuno je bland) su svrstali u dinarida.to sad nadjoh.
ovi sa stormfronta su mi smeshni i jadni.kladim se da svi izgledaju kao orijentalnija verzija dragana nikolica.

dinarid/pontid
iliti
north-dinarid + pontid

evo ti citava rasprava ovdje
http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?t=28074&page=2
tu je neko njega okacio da cuje hvalospjeva ala Milos od Machve, kako je on tipican primjer nebeskog naroda,sa arijskim primesama a ovi zbore, chist dinarid,al ovaj nos se nekako ne uklapa

i bajdvej, meni je vlado veri kjut. ne toliko sad,sad vise zbog ponasanja,al u prije 10 god...aaa
vlado-georgijev-kupio-jahtu.jpg

a sergeja pacjenika (koji me ne privlaci ni najmanje,potpuno je bland) su svrstali u dinarida.to sad nadjoh.
ovi sa stormfronta su mi smeshni i jadni.kladim se da svi izgledaju kao orijentalnija verzija dragana nikolica.

1. Sta je pontid?
2. Koji sergej... Sergej Trifunovic?... ja sam davno ovde proklamovao da covek ima shiptarela facu.
3. Ne znam da l' su smesni... ali dobra je fora sto kace slike ovih mongloida... da vide sa kavim divljim plemenom mi imamo posla ovde - http://www.stormfront.org/forum/t406492-54/

1. Sta je pontid?
2. Koji sergej... Sergej Trifunovic?... ja sam davno ovde proklamovao da covek ima shiptarela facu.
3. Ne znam da l' su smesni... ali dobra je fora sto kace slike ovih mongloida... da vide sa kavim divljim plemenom mi imamo posla ovde - http://www.stormfront.org/forum/t406492-54/

1. gugl mi kaze da je pontid neki trip kad imas malo izduzenu facu. north-dinarid, sto ti je k' o vlade divac ( samo sto je meni...ahem....i divac veriii veriii kjut joj medo moj mali, al ne na taj nachin, nego ono, da mi bude plishna igracka lalala) ,dap. Pontid je kad je faca malo izduzenija ,jagodice su izrazajnije,brada i oni su malo plavlji. tako da su , da tuga bude vecja, oni pogodili sto se tice Vlada, jer on ima te uvuchene obraze i jagodice, izduzenu glavu,samo sto nema siljatu bradu. Vikipedija mi kaze da su pontidi, ili kako vec, subrasa u bijeloj rasi,ovi tipovi na crnom moru-kavkazi,juzni ukrajinci, gruzijci,moldavci i rumuni...a bogami i Poljaci,Chesi ,Slovaci,Madjari..........dosta Albanaca (to sto ti kazes shiptarela faca su pontidi)

images

sto ima logike jer je Vlado valjda porijeklom bugarin/makedonac.Ili to u mom mozgu mozda ima logike. Evo pise da je to mediteranska rasa....a Vlado je iz novog (mada to nema velikog uticaja). Gledajuci sliku, u pravu je ta fela neonacisticka. Gledaj tripa- ima jacha usta i taj blentav pogled-ko vlado divac, klempav je i nekad tu pigi facu ,sto je stariji.al ima i nesto lijepo, izduzhenu ,usku glavu, plave ochi...itd.North dinarid-pontid , i guess.

2.sergej cetkovic hanibinz.
sergej%2520cetkovic-1.jpg

san svake 12 godisnje podgoricanke i 44 godisnje crnogorske domacjice.

3.mhm,mhm meni liche na podgorichane :lol:
sad ih i ja volim :lol: white pride world wide

Meni je i sam D.Nikolic dovoljno orijentalan (i previse):lol:
Vlado mi nema preterano velik nos (vidjah i vece), ne znam sta mu je otac poreklom , svakako se razlikuje od dobrog dela Bugara , inace u tom kraju je bilo svega , pa i ceste promene prezimena (kao sto je neko i pominjao).Sergej jeste dinarac , makar meni tako izgleda , ne znam odakle je , neko pomene Podgoricu , na tom podrucju nema mnogo dinaraca , verovatno i najmanje u celoj CG.Najveca koncentracija im je svakako u oblasti Pive (stara hercegovina).

Poslednja izmena:
Meni je i sam D.Nikolic dovoljno orijentalan (i previse):lol:

upravo :lol:

Vlado mi nema preterano velik nos (vidjah i vece), ne znam sta mu je otac poreklom , svakako se razlikuje od dobrog dela Bugara , inace u tom kraju je bilo svega , pa i ceste promene prezimena (kao sto je neko i pominjao).Sergej jeste dinarac , makar meni tako izgleda , ne znam odakle je , neko pomene Podgoricu , na tom podrucju nema mnogo dinaraca , verovatno i najmanje u celoj CG.Najveca koncentracija im je svakako u oblasti Pive (stara hercegovina).
ja sam chula da je vlado bugarin . on se izjasnjava kao srbin,al govorim o porijeklu,al otkud znam.
to za podgoricu je bila zajebancija :mrgreen: ,vjeruj mi da podgorichani izgledaju na ove gore prilozene albance....
ja govorih o izgledu svo vrijeme :) ,geografija mi je uvijek bila losija strana. nema vlado veliki nos,al ima prcjast i masivan. to mi inace najvise smeta kod njega...ne volim muskarce sa malim ili prcjastim nosevima.

dodatak za georgieva
Pontids have a direct nose, sometimes with the lowered tip, differs from more southern Caspian type in the raised percent of light eyes and hair.[1]
ovaj prvi dio,definitivno ga ne chini pontidom, a ovaj drugi ga chini.

al pustimo georgieva,dajte neke internacionalnije zvijezde :D

Poslednja izmena:
@ sarabubasara
Upravo tako , i meni tako izgleda .Cak sta vise postoji dobar deo Svedjana sa slovenskom hapl. verovatno postoje neke varijacije , ni sam se bas ne razumem mnogo u genetiku .
Svaka cast na poznavanju i racionalnom razmisljanju u vezi genetike i istorije , prijatno me iznenadi :)
Ovo za ljude oko Podgorice si u pravu , zasita ima takvih primera .Bilo je dosta migracija iz tog kraja , ali i doseljavanja , verujem da je to posledica netipicnog izgleda za nase ljude .
Dajem repku cim mi dozvole :)

Poslednja izmena:
ocigledno je neki skandinavski tip, evo guglam :)
sa jevrejima nema veze...predpostavih North-Atlantid
u prepravljenoj poruci napisah da mi lichi na rusa. sad pronadjoh da ima i ruske krvi.

Svaka cast na poznavanju i racionalnom razmisljanju u vezi genetike i istorije , prijatno me iznenadi
haha,hvala, sad mi zao sto izbrisah poruku :)
genetika okej, tu mogu da nabadam uz pomoc mog prijatelja gugla, istorija da,al geografiju prepustam tebi :)

sad da ja stavim :cool:

telepatski,bas o ovome sam juce razmislajla
milla_jovovich_20091211_1685.jpg

o mili jovovic. kao,srpski su listovi najlejpsi,al kod nje(ne negiram da je srpkinja), mi nema bas nista srpskog.
Any ideas?

Poslednja izmena:
Otac joj je Crnogorac , predpostavimo da je dinarac , majka Ruskinja (ne razumem se u zenske hapl), pretpostavimo da je slovenskog porekla tipicnog za Rusiju.
Onda dobijemo nju , malo duze glave (tipicno za dinarce), smedje kose i svetlih ociju , blagih crta lica i oblika ociju (tipicnog za Ruse ).
Zadrzavam pravo da sam skroz omasio , ovo su mi neke licne impresije , i sam jos dosta ucim o genetici (tesko mi ide):)
Sigurno ima dinarskog u sebi , ali ima i neke karakteristike baltida ili alpina.

Poslednja izmena:

Oni su tamo sve likove sa nosurdama potrpali u te Dinarce?

Pa je ovaj poljak kubica dinarac -

Robert_Kubica.jpg

Ovaj nesretni Macvan koma fali pola glave je dinarac -

macvan.jpg

Jedini lik koji normalno izgleda a dinarac je Milan Mladenovic.

Od riba... sve sto su kacili... u pravu su da je Ceca definitivno rejshli diskutabilna...

* * *
... a ja sam skontao da su najbolje ribe u stvari alpid ribe - Sofi Marso & Co. z:mrgreen:

Sve severnije i juznije nije moj tip z:lol:

Inace likovi tamo nisu normalni ... love po fejsbuku prikrivene cigose... & objavljuju imena jevreja...:zblesav:

... pa mislim da bi Paja trebao da pobrise ove zadnje dve strane... za svaki slucaj... da mi ne provaljuje db vrata... ipak sam prvi okacio onaj link z:cry:

edit. da mislim da su i Zokija Radmilovica koji je cist Nemac po caletovoj liniji strpali u dinarca... lupaju ko maxim po diviziji.

Poslednja izmena:
E to je nossssssssss:lol:
Kod tog Poljaka

@Sara
Da , tata joj je poreklom iz CG , tacnije imaju neke veze sa Metohijom(a ko nema).Mislim da joj je tata Vasojevic ,a neki predak barjaktar kralja Nikole ili oficir.
To za tipican balkanski izgled je isto diskutabilno , mislim da se svetliji dinarci veoma dobro uklapaju i u neki skandinavski izgled(meni licno , i bolje , bez onih izrazenih vilica kod skandinavaca ).
Ja bih vezao J2 ili eventualno E1b za balkanski izgled, verovatno se radi o nekom starosedelackom elementu (E1b).
Dok R1a, ili I2a smatram slovenskim .
Ima ovde na forumu ljudi koji se stvarno razumeju u genetiku i istoriju , ja sam samo nemi posmatrac , ponekad i pokupim nesto sto me zainteresuje , pa pokusam da naucim .:)

Poslednja izmena:

Back