Compañeros
Gost
- Poruka
- 622
I da... sta je na kraju Georgijev... ima bugarsko prezime... tamo na Stormfrontu ih ne mirisu... kazu da su ih hebali tatari i orijentalci for senchuris.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Glupo's , prvih je bilo malo , drugi stvarno jesu hebali , al ne u tim krajevima .
Bice da je Sloven (manje,vise)![]()
Nema to sloven, german tamo... vidis da su tipovi sve po nekim planinskim vencima... Dinarid, Alpid, Kokejzan...

Jel to ovaj ?Izgleda ga macke grebale na predhodnoj slici
![]()
Nemac neki izgleda , cenim R1b
Film, King Arthur (2004)

dinarid/pontidI da... sta je na kraju Georgijev... ima bugarsko prezime... tamo na Stormfrontu ih ne mirisu... kazu da su ih hebali tatari i orijentalci for senchuris.
I heard a claim that his paternal grandfather had surname Đorđević, but that they had to change to Georgijev. However his father is from Dimitrovgrad so quite possibly Bulgarian. His mother is Serb from Bosnia.
kladim se da svi izgledaju kao orijentalnija verzija dragana nikolica.

dinarid/pontid
iliti
north-dinarid + pontid
evo ti citava rasprava ovdje
http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?t=28074&page=2
tu je neko njega okacio da cuje hvalospjeva ala Milos od Machve, kako je on tipican primjer nebeskog naroda,sa arijskim primesama a ovi zbore, chist dinarid,al ovaj nos se nekako ne uklapa
i bajdvej, meni je vlado veri kjut. ne toliko sad,sad vise zbog ponasanja,al u prije 10 god...aaa
![]()
a sergeja pacjenika (koji me ne privlaci ni najmanje,potpuno je bland) su svrstali u dinarida.to sad nadjoh.
ovi sa stormfronta su mi smeshni i jadni.kladim se da svi izgledaju kao orijentalnija verzija dragana nikolica.
1. Sta je pontid?
2. Koji sergej... Sergej Trifunovic?... ja sam davno ovde proklamovao da covek ima shiptarela facu.
3. Ne znam da l' su smesni... ali dobra je fora sto kace slike ovih mongloida... da vide sa kavim divljim plemenom mi imamo posla ovde - http://www.stormfront.org/forum/t406492-54/

white pride world wide
Meni je i sam D.Nikolic dovoljno orijentalan (i previse)![]()

ja sam chula da je vlado bugarin . on se izjasnjava kao srbin,al govorim o porijeklu,al otkud znam.Vlado mi nema preterano velik nos (vidjah i vece), ne znam sta mu je otac poreklom , svakako se razlikuje od dobrog dela Bugara , inace u tom kraju je bilo svega , pa i ceste promene prezimena (kao sto je neko i pominjao).Sergej jeste dinarac , makar meni tako izgleda , ne znam odakle je , neko pomene Podgoricu , na tom podrucju nema mnogo dinaraca , verovatno i najmanje u celoj CG.Najveca koncentracija im je svakako u oblasti Pive (stara hercegovina).
,vjeruj mi da podgorichani izgledaju na ove gore prilozene albance....
,geografija mi je uvijek bila losija strana. nema vlado veliki nos,al ima prcjast i masivan. to mi inace najvise smeta kod njega...ne volim muskarce sa malim ili prcjastim nosevima. ovaj prvi dio,definitivno ga ne chini pontidom, a ovaj drugi ga chini.Pontids have a direct nose, sometimes with the lowered tip, differs from more southern Caspian type in the raised percent of light eyes and hair.[1]

haha,hvala, sad mi zao sto izbrisah porukuSvaka cast na poznavanju i racionalnom razmisljanju u vezi genetike i istorije , prijatno me iznenadi