Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Jedino mi se ne svidja sto je sada mnogo mrsava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ona jako antipaticna...ali zato Liz Harli.... vilica dole!
![]()
Sherilyn Fenn
http://3.***************/_Xt2zx54laSA/SivUICxdnBI/AAAAAAAAAUU/HpAz36VKOCo/s400/fenn.jpg
Kad se setim kako je samo setala batakove u "Twin Peaks"Zavodnica i po
![]()
Sherilyn Fenn
http://3.***************/_Xt2zx54laSA/SivUICxdnBI/AAAAAAAAAUU/HpAz36VKOCo/s400/fenn.jpg
Kad se setim kako je samo setala batakove u "Twin Peaks"Zavodnica i po
![]()
Pa baš ni nije neko iznenađenje, u Scarfaceu igra Kubanca, a i u nekim drugim ulogama u kojima sam ga gledala mislim da je igrao Hispanoamerikance. Pravo ime mu nije Steven Bauer već Esteban Echevarria.Slažem se..čak me iznenadilo preko 100 referenci na imdb-u..makar se i radilo o b produkciji..ne računajući producing..a iznenadih se da je rođen na Kubi..
Ne znam zašto, on jeste privlačan, mada ta slika i nije nešto... mada generalno je privlačniji na ekranu nego na slikama, ima neki šarm, šta li...Peter Sarsgaard. Reakcija velikog broja ljudi kojima sa spomenula Petera kao atraktivnog, bila je negativna. Ne znam zasto, on je meni veoma privlacan sa svojim lenjim pogledom i osmehom.
![]()
Tačnije, pre 30 i nešto godina je spavao sa nekom klinkom od 13 godina i uhapšen je, priznao je krivicu za ono što u Americi zovu "statutory rape" a kod nas se mislim zove "zavođenje maloletnika", ali je pobegao u Evropu pre donošenja presude. Zato nije još of 1977. bio u Americi. Ceo svet to zna, samo su ga ove godine uhvatili.Sad skoro sam gledala na Investigation Discovery o tom slucaju... Tuga prava... Trudna je bila, nesrecnica...
A Roman Polanski je ove godine uhapsen pod sumnjom da je silovao neku devojku pre 30 godina...![]()
I meni je preslatka... nije samo lepa, ima nekog šarma, energije... i dobra je glumica.![]()
KRISTEN BELL
Lepa je.Zoe Saldana
![]()
Po meni jedna od najlepsih zena ovog sveta:
![]()
Natalie![]()
Po meni jedna od najlepsih zena ovog sveta:
![]()
Natalie![]()
mnoooogo lepsa od cerke,bar po mom misljenju...
inace nisam znala da joj je to mama